anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Revin cu o nelamurire pe care am avut-o si in trecut, aceea de a fi insarcinata.
Au trecut cam 3 luni de cand eu si iubitul meu ne-am dat in joaca intr-o seara cu organele noastre genitale insa fara a avea contact sexual, si el neejaculand.
Mentionez ca am avut menstruatie de 3 ori pana acum, a venit insa cu cateva zile inainte de termenul limita, iar dupa 3 zile de menstra (asa ma tine de prima data) am o scurgere maronie slab cantitativa, si ma simt si un pic balonata.
Stiu ca nu este prea posibil sa fie purtatoarea unei sarcini,insa ma gandesc la lichiul preejaculator si mi-este teama sa nu fii patruns acesta si sa se fii instalat o sarcina. Vreau raspunsuri si pareri cat mai sincere. Nu am stari de voma,nici de greata, ci ma simt doar balonata. Multumesc, ofer funda!

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In lipsa unui contact sexual cu penetrarea vaginului si fara ejaculare teoretic nu are cum sa patrunda sperma in vagin. In alta ordine de idei pentru a se forma o sarcina este nevoie ca obligatoriu sa existe un ovul viabil care sa fie fecundat si acesta prin procesul de nidatie sa se implanteze in endometru (captuseala uterului). Daca nu se produce nidatia intotdeauna obligatoriu se elimina din organism endometrul prin menstruatie. Din acest motiv se considera ca intotdeauna o menstruatie care se desfasoara conform celor anterioare (ca timp, cantitate, culoare, flux de eliminare etc.) reprezinta garantia ca in proportie de 99, 99% in ciclul menstrual anterior nu s-a format si nici nu s-a instalat o sarcina. Se poate afirma ca in conditiile descrise in intrebare raspunsul este unul singur; NU ESTI INSARCINATA. Multa sanatate.

| Alle15 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Multumesc frumos. Sanatate de asemenea!

5 răspunsuri:
| horansgang a răspuns:

Nu prea cred... pentru orice eventualitate, mergi la un ginecolog.

| Alle15 a răspuns (pentru horansgang):

Lichidul acela care apare in timpul cand baiatul este excitat contine sperma? Mentionez ca a urinat inainte si nu a mai facut-o de aprox 6 luni.

| horansgang a răspuns (pentru Alle15):

Din cate stiu eu, nu contine. happy

| grubyyy a răspuns:

Daca tu ai avut deja menstruatie nu esti insarcinata stai chilllaughing menstruatia nu mai apare cand esti insarcinata