Ce te-a surprins in comportamentul sau?
Baiatul te placea numai ca nu stia cum sa te abordeze asa ca a facut prostia de a deveni prietenul tau cu speranta ca poate o sa fiti mai mult.
S-a descris, s-a prezentat sub pretextul ca este vorba despre facultate.
El a facut totul crezand ca tu o sa-l placi intr-un final.
Cred ca a facut eforturi sa vorbeasca cu tine el fiind oleaca mai timid, el crezand ca tu chiar vrei sa-l vorbesti cu el mai mult decat facultate.
A dat semnale, s-a pacalit singur si a crezut ca-l placi.
Te-a placut, te-a cautat, a incercat sa se prezinte si sa spuna despre el si cine este el, a facut ceea ce face un prieten, te-a sustinut, a simtit un pic de raceala din partea ta si cam de atat este nevoie ca sa-l indepartezi definitiv.
Indiferenta doare foarte tare cand tu te straduiesti si depui suflet.
A gandit prea mult si a crezut ca-l placi si s-a indragostit la final.
Dupa ultimul examen tipul s-a simtit sfidat de atitudinea ta si a reactionat ca orice tip:a decis sa se departeze. Unde el a dat si a dat si a crezut ca situatia o sa evolueze si a simtit ca tu il tratezi cu doar un salut si atat.
Cum vrei sa fie 100% implicat intr-o prietenie cand el dorea mai mult...
In putine cuvinte,baiatul a incercat sa-ti fie mai mult decat prieten,tot ce e posibil sa fie indragostit de tine,dar acum se retrage incetisor,pentru ca intelege ca tu nu vrei sa-l vezi ca pe ceva mai mult decat un prieten sau un coleg.
Nu a gresit cu ceva, e un baiat bun, mai rar ca el.
Acum se simte ranit...
Eu sincer cred ca trebuie sa ii dai o sansa, sa aflii daca merita, adica uita-te si tu sta cu ochii petine de atata timp le refuza pe altele gasesti dfierite scuze ca sa dea de tine, este nebun dupa tine idragostit pana peste cap! Nu-i frange inima, cred ca te iubeste sincer, rar mai vezi baieti asa sa depunde efortul acesta pentru o fata. Un baiat de nota 10 Flirteaza cu el si :* Da-i o sansa oricine o merita, mai ales un baiat ca el. pupici
Vreau sa multumesc din nou TPU-ului ca-mi taie din raspunsuri.
Un avertisment macar, o instintare inainte sa confirm postarea lui.
Macar puneti acolo ceva de genu "Copiati-va raspunsul ca este posibil sa vi-l injumatatim".
P.S. Bine ca prostia asta care am scris-o a aparut toata.
1) ai o tona de examene 2) cred ca te place 3) de ce sa nu deveniti ceva mai mult decat prieteni daca va intelegeti asa de bine Din spusele tale pare sa se comporte frumos cu tine. Raman la parerea mea, ca te place; a vazut ca nu il bagi in seama si probabil d'aia a facut-o si el pe "indiferentul".
>
Curiozitațibărbați întreabă: