Mie si prietenelor mele nu le-ar place decat daca este un baiat pe gustul nostru. Daca nu este si i s-a zis ca: ''NU ESTI GENUL MEU!'', atunci as zice ca este obsedat si l-as mai si injura un pic. Daca in schimb intre mine si un alt baiat a existat cu adevarat ceva, atunci mi-ar placea enorm...
Pa!
Da se simt magulite ( dar fetele parasec reprede baietii care plang dupa ele) pe urma te iau la P()La si isi bat joc de sentimentele tale reale (sau nu)
Daca esti important pentru ea, DA... daca nu, poti sa plangi k prostul toata viata
Fetele sunt mandre atunci cand baietii pland dupa ele, dar asta nu insemna ca ei cresc in ochii fetelor.
Normal că le-ar plăcea.
Doar că în ziua de azi nu avem după cine prea plânge.
Dar excepții sunt.
Poi depinde ce fel de plans adica, daca plangi numa sa o impresionezi iti zic eu ca isi va da seama... daca e fraiera nu papa!
Da,însă depinde şi de situaţie. Dacă un băiat ar plânge pentru fata respectivă, i-ar demonstra că o iubeşte, pentru că majoritatea băieţiilor dacă se despart de o fată puţin le pasă.
Daca esti : prost, ratat, retardat, schizofren, orb, si tagan sigur ca da bafta man fii o FEMEIE si plangi dupa toate care isi bat joc de tine? tu vezi vruna care sa fie cu tine / mine / cu altii fara interes eu nu prea cred bfta
Urasc genul de baietii Kum esti tu.ti se pare k te injosesti daca ti la o fata? daca esti gay iti vezi in continuare de laba ta
Eu n-am plans niciodata pentru o fata ma..Si eu urasc genul tau. Crezi ca daca te dai smecher si stai cu frezan sus vin fetele la tine. Iti mai trebuie si un pic de sensibilitate
I-am raspuns lui SkyFall007 si cred ca tu nu ai ineles bine punctul meu de vedere.Ti-am spus un adevar:daca nu prezinti nici un interes pentru persoana p care o iubesti nu are sens sa plangi degeaba
Aici ai dreptate.
Depinde...in mod normal mi se pare penibil dar e si o dovada ca te iubeste mult..acum na daca plansul e 'real'
Sin3d întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: