anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

revin din nou. v-am mai povestiti despre el, e cel casatorit. astazi am vorbit cu el, la un moment dat mi-a zis "mi-e dor muult de tine. nu vreau doar sa te vad, ci sa te iubesc. dar sa te iubesc doar cu gandul pot sta" la care eu l-am intrebat de unde stie. si mi-a zis "pai esti inca minora, nu ai cum sa-ti pierzi virginatatea de acum" i-am spus ca asta nu e o regula. vroiam doar sa vad ce mai zice, ca oricum nu as fii acceptat sa ma culc cu el. si mi-a spus "eu nu as vrea sa se intampla, mi-e asa". i-am spus ca nici eu nu vreau. pentru ca chiar nu imi doresc. pana acum credeam ca el de fapt vrea doar sa se culce cu mine, dar acum.nu stiu. voi ce credeti? si nu am inteles de cine ii e "asa?"de mine? va multumesc.

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Logic că vrea doar o relație sexuală cu tine, îți va mânca cei mai frumoși ani ai vieții, te vei îndrăgosti de el pentru că va fi primul tău bărbat (are experiență față de tine!), vei suferi și în final tot singură vei fi. El nu-și va lăsa familia, de sărbători nu cu tine va sta, și cu familia.
Este timpul să întrerupi orice fel de legătură cu el și să-ți vezi de treaba și viața ta care îți aduce un viitor dacă vei știi să-l dirijezi.
Pa, pa.

| answer a răspuns:

Avand in vedere faptul ca e casatorit, chiar esti naiva sa crezi ca vrea mai mult de la tine decat sa se culce cu tine; te increzi in niste cuvinte spuse de un om cu multa experienta in plus fata de tine, un om care, cu sifuranta disimuleaza foarte bine; Nu fa ce prostia sa ai legatura cu el, pentru ca din punct de vedere moral, el fiind casatorit, tu esti amanta lui si in niciun caz nu va vrea mai mult de la tine; Astampara-te, ai o viata inainte, esti tanara, fara obligatii, cautati unul mai de seama ta si nu sta cu gandul ca o relatie inseamna implicit si relatii intime...fii fata desteapta si afla ca poti sa-ti dai seama de oameni daca tin la tine cu adevarat daca aplici regula "daca ma iubesti asteapta-ma cat am eu nevoie", adica lasa-i sa vezi cat pot astepta langa tine faa sa ai relatii sexuale cu ei si fara sa te insele cu altele care le dau ceea ce vor de fapt!

Din conversatia pe care ati avut-o, vrea doar sa te seduca si apoi sa iti spuna ca s-a intamplat doar pentru ca v-a luat valul si bla bla. Asta este modul lor de "lucru". Gandeste-te ca iti spune toate astea un baiat!

Sper sa nu faci prostia sa te minti singura: el vrea doar un lucru de la tine! Ai grija acolo si numai bine!

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Servus @zapacito! Eu nu pot decât să-ți reamintesc părerea mea : individul nu face altceva decât să se joace cu tine. Are tot cei trebuie și are nevoie de "divertisment".
Take care!
O zi cu zâmbet să ai!

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Ti-am citit intrebarile si convorbirile de pe blog.
Daca o luam asa, e casatorit si probabil o iubeste pe sotia lui daca a facut acest pas.Are multa experienta si probabil isi doreste doar corpul tau. poate cum a zis johnboy nu isi doreste sa faca sex dar numai la asta se gandeste.in plus ca esti si minora.probabil nu e insurat de mult daca nu are copii.
Dar daca ne gandim ca are si el sentimente si poate chiar l-ai atras e altceva.dar nu cred ca ar renunta la sotia lui pentru tine.
mai punem in plan si parintii tai, daca ar afla probabil ar fi foarte suparati pe tine, chiar si mai rau.si e putin naspa sa va intalniti pe ascuns.ar fi mult mai comod daca nu v-ati mai feri de lume, etc.
incerc sa te inteleg, dar ma gandesc si la restu.probabil ai sentimente pentru acest barbat si nu e usor.propun sa mai astepti,sa vezi cum reactioneaza,cum vorbeste cu tine si daca se gandeste mult la "sex".
iti dau un sfat: cand te mai intalnesti cu el,nu-i permite multe lucruri si daca mai pomensteste ca vrea sa te pupe pe fund, zii sa nu mai faca glume proaste ca il pocnesti sau eu stiu. poate ti se pare penibil dar cred ca e cel mai bine si ai sa vezi si tu ce vrea de fapt. daca iti mai zice asa si ai sa-i spui ca il pocnesti ai sa vezi cum reactioneaza, daca nu te mai cauta pentru ca si-a dat seama ca nu esti o fata "usoara" inseamna ca a vrut numai sex de la tine.
situatia e destul de complicata.vezi cum decurg lucrurile.

| anaid a răspuns:

Nu voia decat sa stie daca mai esti sau nu virgina.sa stie ce face omul pe mai departe. daca sa iti faca avansuri sau nu.e si greu tare sa iti dai seamaoh go on

| ynna93 a răspuns:

Sunt de acord cu imperia.nu`l mai satisface sotia si cauta si el divertisment.dar sa stii ca spune lucrurile astea ca sa te atraga si mai mult.sa te faca sa crezi ca nu vrea asta de la tine.esti o jucarie mica si minora pe langa asta pentru el.de ce nu`i dai odata igg si iti cauti un baiat de varsta ta.ce naiba ca`s destui.astia insurati ar trebui sa se tina de nevestele lor.sau daca nu sa divorteze si sa`si gaseasca pe altele tot de varsta lor.tu nu vezi ca te prosteste pe fata?

| NoSmile a răspuns:

Buna misterioasa. nu cred ce se culca noapte de noapte cu ea. pentru ca el mai lucreaza si de noapte, unoeri se duce la parintii lui, si peste vreo 2 zile sau mai mult vine la ea. iar sotia lui e mai mereu bolnavicioasa. bine, acum nu am de unde sa stiu ce fac ei.

| NoSmile a răspuns:

Nu are copii,pentru ca sotia lui are probleme. si nu poate face. si da,prarintii mei vor fii foarte dezamagiti,atat de mine cat si de el. pentru ca ei il vad un om minunat. uneori cand imi vorbesc despre el, eu le raspund mai restita si ce credeti? imi spun ''nu mai fii asa rea, ca el nu mai poate dupa tine'' asta ii repeta soacra lui zi de zi mamei mele...

| NoSmile a răspuns:

Ai drep oxana, nu mi-am dat seama atunci. stai linistita ca stiu destula gramatica.

| misterioasahug a răspuns:

Buna!
i se pare aiurea faptul ca el are o nevasta, cu care se culca seara de seara (zic si eu) si sa te strice pe tinee. de asta a folosit "asa", pentru ca este el intr-o situatie aiurea.
probabil chiar te iubeste daca nu asta isi doreste, numai sa ai grija! :*

| Bibishorrrr a răspuns:

Sa inteleg ca esti amanta baiatului.Pare ca te iubeste...nu ca ar vrea doar un contact sexual cu tine.Dar tu ar trebui sa te gandesti ca si sotia lui poate afla mereu si este uratica situatia.Ma rog, multa bafta. Funda?

| johnyboy a răspuns:

Offf...asta e replica standard, nu vrea sa faca sex cu tine, dar numai la asta se gandeste.
oricum tu nu esti decat un obiect sexual pentru el, asa ca stai deoparte.

| UNomBATRAN a răspuns:

Posteaza si u o poza cu tine.si iti voi spune eu cat de mult te iubeste el!winking

| Theola a răspuns:

Deci invata gramatica bailaughing Daca revii nu mai pui si "din nou" pentru ca e logic ca revii inca o data.pleonasmlaughing

| Paty25 a răspuns:

Hey! E insurat, are o nevasta poate ea se gandeste sa aiba un copil cu el, si el se gandeste la tine si ce crezi iti zice vorbe dulci alea alea, pana ajungi la el in pat, si pe urma iti pare rau si ai stricat poate si o familie! Nu tio spun din rautate, sunt atatia baieti, nu cred ca nu exista unul care sa nu tina la tine si sa nu te astepte atat cat e nevoie! :* Ai grija de tine!

| Deea_8175 a răspuns:

Dar tu cati ani ai de fapt? este casatorit? Probabil a zis ca-i este"asa" pentru ca tine la tine, nu vrea sa-ti afca rau, stie ca nu-i un lucru bun! Bine ar fi si varianta ca nu te iubeste si ca nu vrea sa-ti dea sperante, dar daca ar fi fost asta s-ar fi exprimat altfel.