| wolfy_7097 a întrebat:

Buna TPU.ro si bine v-am regasit, am si eu o dilema mai personala in legatura cu o fata si nu vreau sa gresesc in privinta asta deoarece am avantaj ca ma place si o sa explic de ce happy Deci sa incep aseara eram la discoteca si am observat o bruneta foarte sexi cu ochii caprui varsta aproximativa 22 insotita de cativa baieti din satele din jur, m-am uitat la ea si fara sa imi dau seama zambeam si de asemenea am primit acelasi raspuns foarte insistent iar inima mi-a tresarit pe loc... ma gandesc ca unul din cei ce o insoteau era prietenul ei desi nu am vazut "saruturi s.a.m.d" pe intreaga noapte, bun totul ok astazi iarasi am vizitat un club unde era iarasi ea cu respectivul si inca 2 barbati, aceiasi teaba priviri insistente cu zambete neprefacute, deci imi place de ea cu chiu cu vai datorita literei (A) ce o avea la lantisorul ei am gasit-o pe facebook dupa foarte multe cautari, acum cum sa zic nici nu stiu daca este intr-o relatie sau nu ca pe facebook nu este pus si nici nu pot sa ma iau dupa asta, eu am varsta de 24 de ani si nu stiu cum pot sa fac prima formulare a mesajului ca sa nu gresesc daca are iubit s.a.m.d deci practic nu ne cunoastem deloc de aceia nu stiu cum sa fac o prima impresie ok cu un mesaj pe facebook si presimt ca nu m-ar refuza...dar am nevoie de ajutorul vostru in a ma ajuta sa formulez ceva corect si impresionanat chiar de nu voi face 100% ce primesc de aici dar voi lua tot ce e bun si voi folosi ca arma tongue Multumesc raspunsurile placute vor primi premiu tongue

Răspuns Câştigător
| DeeaBlondiii a răspuns:

Spune-i ca o gasesti o persoana interesanta din punct de vedere fizic si ca vrei sa o cunosti mai bine. poate la un suc.In fine fa-i complimente si foarte important sa nu ai greseli gramaticale.
PS: Daca nu iti raspunde din prima la "buna" nu continua sa o bati la cap...

5 răspunsuri:
| VreauMiere a răspuns:

Da-mi facebook-ul ei pe privat si o intreb eu daca are iubit si iti zic big grin.

| CoquineNoire a răspuns:

Si daca are iubit ce?
de aici se vede cat de mult tine la el, si daca vrea ceva nou.
so, go ahead, lasa timiditatile si fur-o!

| CoquineNoire a răspuns (pentru VreauMiere):

Are 24 de ani, for f u c k's sake, nu crezi ca e penibil sa puna pe altcineva sa vorbeasca cu una in locul lui?
vrei sa faci baiatul de ras? stai locului!

| VreauMiere a răspuns (pentru CoquineNoire):

Nu ma, o intreb doar daca are iubit, nu ii zic de baiatul asta.

| wolfy_7097 explică (pentru DeeaBlondiii):

I-am spus si mi-a raspuns, a confirmat ca ea este desi nu mi-a raspuns la faza in care i-am zis ca "o gasesc simpatica si as vrea sa ne cunoastem" si am intrebat-o totusi ce parere are despre partea aia, stiu ca nu prea are acces la net pe unde e si doar cand vin prin oras poate raspunde astept sa raspunda daca nu va raspunde totusi voi intelege de la sine raspunsul! Multumesc!