anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA TPU!
Rog sa ma ajutati!
Faceam sex cu iubitul 2 ori pe saptamana acum nu am avut relatii deja 41 zile ce se poate intimpla cu organismul meu in aceasta lipsa a sexului?
Dau funda precis celui care imi da raspuns concrect
VA multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| matt5453 a răspuns:

NIMIc, poate doar devii putin nervoasa si atat...

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu ti se va intampla absolut nimic rau. Sexul nu creaza dependenta si lipsa lui nu afecteaza negativ organismul.

| Ellenna a răspuns:

Nu se intampla nimic cu organismul happy Stai linistita happy

| carminaburana43 a răspuns:

Cu organismul nu se intimpla absolut nimic.Doar cu sufletul ca tinjeste dupa cineva si e foarte greu fara. Daca cineva eu stiu f bine acest lucru.Mie mi-a murit sotul anul trecut si e cumplit singura.Dar si cit timp a trait fiind f grav bolnav nu prea mai puteam impreuna nimic.In afara de depresie nu suferi altceva.E drept ca si depresia te poate imbolnavi, eu am ales sa discut cu prieteni, sa ascult o muzica mai buna si o data si o data o sa vina si in viata mea cineva care sa ma scoata din depresie.Dar decit cu unul care sa bea si sa-mi toaca zilele mai bine fara.Sau cu unul care sa ma insele.Totdeauana cintaresc avantajele si dezavantajele singuratatii si intotdeauna ajung la concluzia ca decit cu unul care sa-mi innegureze viata mai bine fara. Daca o sa-mi dea si mie dzeu o data pe cineva care sa ma merite va fi altceva dar numai sa ma arunc intr-o relatie paguboasa mai bine fara mersi.

| XK a răspuns:

Brigaela, esti virgina daca spui ca sexul nu creeaza dependenta laughing

| poesia a răspuns:

Nu se intampla nimic draga mea, stai linistita

| Kijk a răspuns:

Absolut nimic!