| miracle11 a întrebat:

rog seriozitate..De ce cand stau in preajma unei fete mereu am erectie? Poate fi de la masturbare prea des sau cum ca e enervant? Vad pe net cupluri cum stau unul peste altul, daca se urca una peste mine nici nu vreau sa ma gandesc ce erectie voi avea.Ce pot face in acest caz ca e foarte enervant si imi va afecta viitorul :/.Dau funda

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Este absolut normal ceea ce ti se intampla in momentele in care devii excitat. Poti fi convins ca nu va exista niciodata vreo fata care sa NU fie placut surprinsa de ceea ce va simti atunci cand o vei tine in brate si madularul tau ii va ''deranja'' sezutul. big grin

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti va afecta viitorul daca nu ai erectie, in asemenea situatii. Pentru că, adio sex.Cu timpul erectia nu va mai fi asa.

| epurasu a răspuns:

Fii linistit ceea ce ti se intampla e normal!

| miracle11 explică (pentru epurasu):

Pai da dar e enervant, cum te-ai gandi eu sa imi fac vreo relatie pe viitor cu asa ceva?

| Sofer a răspuns:

Perfect normal bro laughing eu eram cu ea în erecție tot timpul când eram cu gagica.

| ziptrack a răspuns:

Masturbarea duce la probleme erectile, acnee, calvitie, etc etc
Cauta pe yputube sintagma "De la patima malahiei la Dumnezeu" si vei da de testimonia mea. Mie personal masturbarea mi-a distrus copilaria si am ajuns s-o inving doar la varsta de 34 de ani cand am inteles ca fara Dumnezeu nu o sa pot. Uita-te la testimonia mea.