| sskrillex96 a întrebat:

Rog toate fetele sa ma ajute cu sfaturi. Am fost impreuna cu o fata un an jumate acum un an si de atunci de cand ne-am despartit am vorbit tot timpul ca prieteni, eu tin foarte mult la ea si m-am gandit sa ne impacam si sa fim din nou impreuna... Chestia e ca nu vrea..cred! Am visato de 2 ori ca eram impreuna si ne sarutam si de fiecare data iam povestit asta ca pe ceva amuzant, si ia mia zis sa am grija poate ma indragostesc de ea. Eu iam zis ca ar fi o crima asta! Si mia zis ca am fost odata impreuna,acum suntem doar PRIETENI,ar fi ciudat sa fim din nou impreuna... Nu stiu ce sa fac! Chestii cum ar fi sa vorbesc cu ea si sa ii spun ce simt ca poate intelege si bla bla bla, nu merg..astea sunt povesti... Sa ma ajute cineva cu un sfat. O fata cred ca ar intelege mai bine.

Răspuns Câştigător
| Nextone a răspuns:

Dupa cum spune si raluk27 stie ca o placi si simte ca te poate avea oricand, o fata nu trebuie sa te simta ca un catelus, ci ca un barbat. Las-o sa fiarba putin, nu o mai baga in seama, fii mai distant, sa vezi daca te cauta ea.Las-o sa vada cum e si fara tine, daca te cauta ea inseamna ca tine la tine, dar nu ii mai bate apropouri.

2 răspunsuri:
| raluk27 a răspuns:

Fii mai diatant in urmatiarea perioada. Nu ii mai bate apropouri, nu o mai baga in seama. S-a obișnuit să te tii dupa ea. Simte ca inca o placi si ca vrei sa va împăcați, de asta isi permite sa faca figuri, sa cocheteze, "ei, nu stiu, ma mai gândesc ". In eventualitarea in care ai obtine o împăcare, crede-ma ca o sa-ti iasa pe nas si o sa te umilesti maxim.

| DollyWiitch a răspuns:

Ramai in zona prieteniei, ai dreptate nu merg fazele de genul, poate e mai ok sa nu insisti si sa fi prieten e frumos ca inca ati ramas prieten, daca fata a spus ca "sutem doar PRIETENI " atunci nu incerca sa depasesti daca nu da de inteles mai multe, oricum pana la urma fa' ce simti pe moment si nu regreta kiss