anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU:-s.am o mica mare problema.ca sa intelegeti o sa va explic mai detaliat.nu am ciclul regulat mereu dar lunile acestea s`a intamplat sa fie. mi-a venit pe 13 iunie apoi pe 13 iulie.pe 22 29 si 30 iulie am intretinut raporturi sexuale neprotejate in care prietenul meu "m`a ferit" totusi mi-a fost frica.pe 3 august mi-am facut un test de sarcina care a fost NEGATIV.am asteptat pe data de 13 nu mi-a venit.pe 14 mi-am facut un test care la fel a fost NEGATIV.suntem in 20 si mie tot nu imi vine ciclu.azi dimineata am mai facut un test care a iesit tot negativ.TOTUSI ESTE POSIBIL SA FIU INSARCINATA? astept un raspuns.Va multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| cupcake02 a răspuns:

M-am uitat la poza ta de profil si mai mult de 16 ani sigur nu ai. La varsta ta, putine fete au ciclu regulat, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Eu zic ca nu ai cum sa fii insarcinata dar te sfatuiesc sa folosesti protectie adevarata, nu "fereala" cat timp pe ciclu nu te poti baza... Succes!

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este posibil sa fii insarcinata, mai ales ca doar testul de azi poate fi luat in seama (celelalte doua au fost facute prea devreme). Repeta testul peste 4 zile, tot din prima urina de dimineata, iar daca este tot negativ, du-te cat mai repede la ginecolog (preferabil chiar in ziua in care faci al doilea test)

| razvascump a răspuns:

Mah stai linistita cu sarcina, nu are cum sa fie false trei teste tinand cont ca el nu a ejaculat cu tine happy insa treaba cu cinclu s-ar putea sa fie o dezechilibrare hormonala si ar trebui sa consulti un medic ginecolog fara rusinehappy oricum ce o sa iti dea cred ca o sa fie Rigevidon care este Anticonceptionale nu pentru sex ci pentru reglarea cilculuiwinking