| BeautyTeacher a întrebat:

Buna TPU.:-s Toata lumea se mira ca nu am prieten adica acum toata lumea e pe combinatii mai putin eu nu am pe nimeni si imi zic o fata asa frumoasa ca tine nu are prieten? cum asa? faza e ca multi baieti imi fac curte da toti is suuper naspastraight face adica is si baieti frumosi da aia nu ma baga in seama.si toata lumea imi zice ca is frumoasa dar niciun baiat calumea nu imi face curte. help funda.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asteapta sa iti vina jumatatea la momentul ei.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai repeta în poveste!
Fii tu însăți și lasă gura lumii slobodă, da?
Pa, pa.

| ELLSSA a răspuns:

Lumea...
Tin minte, cand eram in liceu toate fetele aveau prieteni/iubiti si eu, nu. Iar la 17 ani am cunoscut iubirea vietii mele.Si dupa ani de zile, am tinut legatura cu fostele colege si ma intrebau ele:Fata dar tu nu te mai desparti de el?
Nu te grabi in viata, cu toti avem o jumatate.Ai incredere si fi mai optimista. Te pup!
De asta zic eu, lumea...
Atunci se lega de mine ca nu am pe nimeni si acum cand am, de ce am...

| Alissya97 a răspuns:

:] Hey.
Poate ca toata lumea "e pe combinatii" cum spui tu laughing. Dar poate ca inca nu esti pregatita sa ai un prieten.De exemplu eu am 13 ani si la fel ca si tie multa lume imi spune ca "o fata asa frumoasa ca tine sa nu aiba prieten?" si d-astea.Si mie imi fac multi baieti curte, nu pot spune ca sunt urati straight face dar mie nu imi plac.
Mai asteapta ceva timp, vei vedea ca pana la urma vei avea si tu pe cineva :]
Sunt sigura ca esti draguta si poate cat de curand iti fa sosi si tie baiatul pe care il astepti; D.
In rest iti doresc multa muuulta bafta :*
Sa ai grija de tine big hug

Ceau :*

| Douapunccteunics a răspuns:

Chiar nu știu ce sa zic incearca sa te bagi cu ei in seama pe messenger la scoala etc.
Baftă!

| Alexutzu_8327 a răspuns:

Pai fale uh curte lor

| Papusik_4304 a răspuns:

big grin:d fata stai lin big grin atat timp cat te intelegi bine cu prietenele tale cu prieteni baiety nu ai dc sa-ti faci griji dc nu ai prieten. asa zic toti :" o fata asa frumoasa ca tine nu are prieten?" da sty atunci cand ai prieten sa'i zc mereu tot ce faci sa iti puna my de intrebari ca de ce faci asa de ce iesi cu prietene tale si nu cu mine...vaaai:O timp de baieti nu ewinking ai grija de tine:*