| byby_5696 a întrebat:

sa incep cu inceputu.Imi place de un baiat mai mare ca mine cu un an, ne-am cunoscut la ora de sport, eu am cazut(m-am impiedicat) si el a venit la mine si m-a intrebat daca ma simt bine, eu am zis ca da, si de la ora aia de sport vine mereu pe la mine pe la bloc, vb foarte frumos cu mine, si am aflat ca s-a despartit de iubita lui pentru mine(asta am auzit-o de la cel mai bun prieten al lui), din cate vad eu ma cam place, si eu il plac mult, da nu stiu cum sa-i spun asta, sunt o fire cu mult tupeu da cand vine vorba de el sunt foarte timida, deci ce sa fac sau cum sa fac sa-i spun ca-l plac?(dau funda logic pentru cel mai bun raspuns)daca ma poti ajuta bine, daca nu abtine-te

Răspuns Câştigător
| Lexus28 a răspuns:

Uite, de cele mai multe ori nici nu trebuie sa spui ceva ca sa exprimi un sentiment. Prin gesturile si mimica ta poti spune multe. Insa, pentru ca tot va placeti, cel mai bine e sa faci putin mai mult de atat. Cand sunteti impreuna, mai ia-l in brate, ia-l de mana si daca te intreaba ce faci atunci ii spui ca asa ai simtit nevoia sa faci, ca il placi si daca el nu simte ca si tine sa iti spuna in acel moment.(daca nu iti va spune contrariul). Si sigur va iesi cum iti vei dori. Poti, daca nu ai curaj sa ii spui in fata aceste lucruri, poti (daca ai numarul lui de telefon) sa ii trimiti sms-uri in care sa il intrebi daca are sentimente fata de tine si ca ti-ar placea sa petreceti mai mult timp impreuna.

8 răspunsuri:
| Marynna a răspuns:

Pai,in primul rand, si eu cred ca el te place.Si,daca il placi si tu, nu trebuie neaparat sa ii spui in fata "Te plac!", nu.Arata-i asta,zambeste-i, cheama-l prin oras[numai voi doi!], si o sa se prinda ca il placihappy

Bafta:*

| Baby a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa te mai apropii de el, sa vorbiti si asa, si cand sunteti undeva numai voi 2 sa va sarutati, si dupa o sa se prinda ca iti place de el si na. continuarea o stiibig grin

| LifeInColors a răspuns:

Cu siguranta ca te place, iar despre felu in care v-ati intalnit...ce sa iti mai zic, totu pare desprins din povesti:d Incearca sa ii zambestimai mult si sa vorbesticu el pe mess daca estimai timida, sau l-ai putea invita la o plimbare prin parc. Sau ar mai fi cealalta varianta, spune-i celui mai bun prieten al lui sa faca in asa fel incat el sa afle ca il placi si ca ai vrea sa fii cu el. Muuult succes:*

| XoXo_8074 a răspuns:

Intreaba-l daca vrea sa va combinatzi thinking cel mai simpluwinking

fundita?batting eyelashes

| Ziiziii a răspuns:

Prima data lasa sa faca el primul pas,daca nu face incearca-l tu,cand vine la tine la bloc si sunteti singur,poate ca vrea sa deschida subiectul ca te place sau ca are sentimente pentru tine, zambaste-i, fi cu tupeu...nu fi timida, fi tu insuti... sper ca te-am ajutat cat am putut, funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa mergeti la o intalnire in 4. Tu, el si un cuplu(comun, daca se poate) si tu vb inainte cu acel cuplu.si la un moment dat...ei vor trebui sa plece.si ramai doar tu cu el. si incepeti sa vorbiti. La un moment dat iti va spune ce simte pentru tine.

Sper ca te-am ajutat.happy

| elly_3409 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa zic cand vb cu el bate si tu app... ca il placi si asa poate isi da si el seama ca si u il placi, si daca ai zis ca si el te place lasa-l pe el sa fac primul pas.

| Simonaaa a răspuns:

E evident ca te place odata ce vine pe la tine la bloc.Ca sa te apropii mai mult de el,suna-l si u si mai scoate-l afara, intreaba-l de familia lui de fosta iubita, incerci sa te bagi in seama cu el.un schimb de adresa de mess.si ai sa vezi ca pana la urma el va face primul pas si te va invita in oras

Întrebări similare