| BabyGirl_2416 a întrebat:

Buna TPUhappy
Sa incepbig grin
Deci am un amic cu care ma inteleg foarte bine, iar mie imi place de el(el stie acest lucru) si mai mereu ies afara cu el si cu verisoara lui.
Ieri, am sunat-o pe M.,(verisoara lui) si ea era afara cu C.(amicul meu). Am intreabt-o ce face etc si apoi mi l-a dat pe C. sa vb cu el.

El mi-a zis sa merg si eu in parc unde sunt ei, dar eu eram cu verisoara mea si i-am zis lui C. ca nu pot.

Azi cand am vb cu C. pe mess m-a intrebat ca de ce nu am venit ieri in parc.
Eu am incercat sa ma scot, spunandu-i ca am crezut ca zice la bazastraight face
Apoi l-am intrebat ca "de ce sa mai vin si eu daca era deja M. acolo". Si mi-a zis ca "asa sa vi"straight face

Ce sa inteleg din toate astea?

P. S. C. are prietena

multumesclove struck

dau funalove struck

Răspuns Câştigător
| Aηηy a răspuns:

Probabil vroia sa vi in parc doar pentru ca se intlege bine cu tine si pentru ca sunteti prieteni buni. Poate ca nu mai tine asa de mult la prietena lui si vrea sa fie cu tine. Dar mai mult cred ca a vrut sa te invite cu el si cu verisoara lui in parc doar din motive de prietenie si nimic mai multwinking.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca are prietena si iti place de el mai bine ia-ti gandul de la el.

| Samanta95 a răspuns:

(Acum nu vorbesc despre text. ) Tu sa fii mai indrazneata, mai tupeista cu el. NU conteaza daca are prietena, daca lui ii place mai mult de tine atunci mai mereu fii langa el. Incearca sa fii cu el intre 4 ochi si sa vorbiti despre ce va place sa gasiti subiecte in comun si mereu sa il faci sa zambeasca

| kata6 a răspuns:

Eu cred ca te simpatizeaza...

| Melanyutza a răspuns:

Pfff...pai parerea meah e ca te place dar daca are prietena nu stiu ce s zic incearca s vb ca elhee heefunda?love struck