Cred ca da, a zis ca nu te prea place, poate a zis asa ca, sa nu recunoasca ca e tocmai invers, vezi tu pe parcurs ce va fi
Vorbește cu el direct și vezi ce iese nu o mai lua pe ocolite ori îți place ori nu!
Pai...daca l-ai refuzat, de unde gelozia?
E mai rau ca in telenovele.
Baiatul tau e cam confuz, si tu esti de vina. Pai ori il refuzi categoric, ori esti geloasa pe d-ra respectiva si il vrei pe el?
Pana nu te hotarasti tu ce vrei de la viata, nici el n-o sa stie cum sa reactioneze.
Poate inca te place, dar nu vrea sa recunoasca, odata ce face gesturile astea, cu penarul! Vorbeste cu el si vezi ceea ce vrea!:* Poate mai ai o sansa la el
Buna,e cam incalcita povestea se uita la tine si tot nu prea te place.Hmmm... cred ca stiu.Cateodata baietii le plac sa isi ascunda emotiile cu anumite lucruri care te enerveaza si cand a fost faza aia cu prietenului logic ca stia ca l-ai pus tu! Nu suntem tonti, a vrut sa stie care e reactia ta! Cam asa facem noi
Sper ca te-am ajutat
Pai i-ai si tu penarul si lucruri personale si incearca sa te "joci" un pic cu el.Incearca sa vorbesti cu el cel mai bine ar fi fata in fata si afla cat mai multe despre el jucati-va acest joc cu intrebari adica spune-i sa iti puna orice intrebare de orice tip si apoi pune-i si tu si daca o sa o ti tot asa o sa deveniti cei mai buni prieteni si plus ca ai un avantaj ca stai cu el in banca.Mie imi merge asa :*. Bafta! :X