Las-o sa-si traiasca viata, si vezi-ti de viata ta.
Doar nu crezi ca o sa-si lase prietenul...
Ciudat.Cauta alta,nu te inchide,nu fi demoralizat,esti frumos, tanar, ai toate sansele sa gasesti ce e mai bun frate!
Deci aici ma regasesc eu...90%."Adauga la favorite"imediat...
Daca sti sigur ca ii plac animalele (si cui nu-i plac!?!?) intreab-o daca cunoaste pe cineva, care are de vanzare pui din rasa pomeranian, si poate de aici pleaca o idee, poate te mai gandesti si la alt subiect... uita-te la detaliile ce o inconjoara
Hmm Pai poti s-o intrebi ce a mai facut zilele astea?"cum ii merge cu dragostea". Poti sa ii faci cateva complimente (o atragi mai mult langa tine si o fc sa se simta bine) Si de aici ce se intampla.o sa stiti doar voi!
E banal ce trebuie sa faci... daca tii la ea asa de mult cum spui...gandeste-te ce o sa ii faci daca o desparti de pretenu ei,o sa ii alungi fericirea,de fapt sa iiti placa de cineva inseamna sa faci tot posibilul sa fie fercita,daca ea obtine asta langa alta persoana nu e vina ta,cautati si u fericirea langa alta fara, lumea e plina de ele, bafta
As vrea sa te intreb ceva, dar sa nu te superi...de cateva zile tot incerc sa iti spun dar nu am curaj pentru ca poate o sa te superi pe mine. Vreau sa-ti spun ca te plac si daca nu sunt prea direct asa vrea sa te intreb daca vrei sa fim impreuna doar petru o saptamana sa vezi cu e, apoi daca iti place ramanem iar daca nu.ne despartim.Asta este sugestia mea
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: