Relatiile se bazeaza pe sinceritate care vad e si nu prea in cazult tau. Dupa cum vad eu treaba ea pare genul de fata care ti-ar ascunde faptul ca are inca 2 amanti pe langa tine. Daca totusi tii la ea, eu zic sa purtati o discutie ceva mai serioasa si sa ii zici ce parere ai despre comportamentul ei.
Buna!
Un sfat. Du-te la ea cu o tigara in gura si vezi cum reactioneaza. Daca e un pic mai ciudata ca de obicei, nu o sa poata da inapoi deci ar trebui sa-i zici si ca stii de conversatiile ei in legatura cu tigarile. Infrunt-o deschis. Si daca tot te minte si nu recunoaste, spune`i ca nu`ti plac minciunile si o relatie in minciuna nu este posibila. Sperie`o putin.
Ai putea sa o intrebi de ce ti-a ascuns asta. Nu stiu ce altceva ai mai putea face.
Heii. Am vazut in comentariile de mai jos ce ai scris si cred ca, daca crezi ca isi bate joc de tine eu zic sa nu mai umblii cu ea, sau pur si simplu vb despre asta intre 4 ochi si incercati sa indreptati situatia.
Oamenii gresesc. Sa nu te atasezi prea tare sau sa nu-ti pui increderea in oamenii ca 99% din cazuri de dezamagesc .
Asta e tragedie? zi merci ca nu-ti ascunde ca si-o trage cu altii, cu scuzele de rigoare.
Pai daca esti fraier, acum ti-o zic ca intre baieti. Pune punctu' pe I cu ea si taie-i macaroana.
Îmi pare atât de rău, dragul meu.
Însă dacă a continuat cu minciuna chiar şi după ce ai întrebat-o direct dacă fumează sau nu, problema este foarte serioasă. Mai ales dacă a promis că o să te înştiinţeze în cazul în care se va apuca de fumat.
Eu zic să nu îţi mai pui foarte mari speranţe în această relaţie. Dacă în lucruri mărunte precum acestea nu se poate avea încredere în partener, ce ne facem când vine vorba de aspecte mai importante ale relaţiei?
Înţeleg că îţi este greu, şi e firesc, dar mai bine singur (şi nu pentru veşnicie, vei întâlni pe cineva care te va aprecia şi respecta suficient de mult încât să fie sinceră, onestă cu tine) decât cu un... mincinos.
Din moment ce tu nu ai intrebat-o daca fumeaza inseamna ca nu a mintit cu nimic.
Poate a crezut ca te vei desparti de ea daca afli acest lucru, parerea mea.
Vorbeste cu ea si probabil iti va spune motivul.
O relatie se bazeaza pe sinceritate si incredere.
Nu te supara prea tare pentru atat, e un lucru destul de banal...
Cred ca s-a speriat pentru faptul ca te vei desparti de ea daca fumeaza.
Tu spune-i sa iti raspunda sincer si serios la intrebare.
Cred ca isi va da seama ca stii ca fumeaza si iti va spune si ea adevarul.
O poti intreba si de ce ti-a ascuns acest lucru.
Bafta!
Eu zic sa discuti cu ea despre lucrul asta.
Am vazut ca nu te-a mintit doar o data.
Voi trebuie sa aveti incredere unul in celalalt si sa nu va mintiti, insa vad ca ea te cam minte.
Spune-i ca te deranjeaza faptul ca te minte si intreab-o daca chiar te iubeste si nu sta cu tine doar asa de ochii lumii.
Sincer, ți-a ascuns că fumează, nu este un lucru chiar atât de grav, nu este tragedie. Dacă vrei, dau definiția din DEX. Spune-i că ești supărat pe ea că ți-a ascuns dar dacă aș fi în locul tău nu aș părăsi-o, pentru că nu este un lucru gen 'tragedie'.
Upsss... Ce chestie. Daca iti ascunde lucrul asta care practic e un nimic, atunci de altele ce sa mai zicem. Intr-o relatie este foarte important sa existe sinceritate, comunicare, respect si iubire. Deja in a ta sinceritatea e nula practic. Eu zic sa ai mare grija daca decizi sa continui relatia, gandeste-te ca vei trai tot timpul in nesiguranta si nu cred ca nimeni isi doreste asta.
Sincer? M-as simti in banal ca sa spun asa. Practic un nimic. Ce intrebare, una ca vorbeste cu fostul sau ceva de genul, nu? Scuze nu imi mai aduc bine aminte, dar parca te-a lasat sa o astepti spunandu-ti ca merge sa vorbeasca cu mama ei si de fapt vorbea cu fostul. Cam asa ceva.
Stii ceva nu sunt nimeni sa o judec pe ea sau ceea ce face, zice sau promite, dar hai sa fim seriosi acum, eu una daca imi fac planuri de viitor cu cineva in primul rand sunt adevarate, adica am luat o decizie, vreau sa am un viitor cu persoana respectiva. Tu chiar crezi ca ceea ce spune ea despre viitorul vostru va fi asa cum sustine? Chiar nu vrei sa deschizi ochii sa vezi ca profita de tine? De un mod sau altul profita de tine, nu realizezi? Ai suferi cum spui tu ca nu mai ai pe nimeni ca toti te-au tradat ca o ai doar pe ea, de acord si eu am suferit si continui sa sufar, dar daca o persoana ma face sa sufar (intr-un anumit fel) odata, de doua, de noua o las dracului ca deja prea mult am suferit ca sa mai continui suferind petru cineva care practic nu ma merita. Eu cel putin asa as face. Mie si cred ca si la toti/e cei/ele ce ti-au raspuns pana acum ne este egal daca ramai sau nu cu ea ca te vom ajuta cu un sfat de cate ori vom putea, dar tu vei continua sa suferi. Meriti asta?
Eroare. Intrebarea este ce e in capul tau? Ca in al ei deja se stie ce este (nu vreau sa fiu directa ca sa nu te deranjeze sau sa suferi mai mult cand iti vei da seama ca am dreptate). Nu ai sa ai nici un viitor asa. Sau vrei sa pierzi cu ea cativa ani de zile si sa iti dai seama ca i-ai pierdut degeaba? Treaba ta. Deschide odata ochii si vezi realitatea, nu mai trai in lumea care tu ai vrea sa fie. Realitatea e a dracului de dureroasa, dar mai bine sa o accepti acum decat sa mai pierzi timpul aiurea, un timp care nu vei mai putea recupera niciodata. Ce este in mintea ta, sincer? Ce viitor ii vezi tu relatiei tale?