| EduardPaul94 a întrebat:

Buna TPU.Sa va spun care e povestea mea. e vb despre o fata pe care o plac foarte mult. dar care e foarte timida. si care nu vrea sa fie cu mine. o sa fac un rezumat la ce s-a intamplat:

-prima data am vazut-o pe la jumatatea lunii octombrie

-am inceput cu un buna.am facut cunostinta

-am vb pe mess ceva vreme. dar ea se supara foarte repede din orice.desi nu avea de ce

-am invitato sa mearga cu mine in oras.nu a vrut.cred ca ii era frica.am vazut ca era nehotarata

-cu alta ocazie sa o invit in oras. am fost chiar si la ea in clasa sa stau de vb cu ea. iar nu a vrut. din cate zice ea.cica i so parut k glumesc.desi i-am explicat ca nu glumeam(cumparasem bilete.toate alea)

-dupa o vreme am intrebat-o daca vrea sa fie cu mine.nu a vrut.

-am mai lasat-o un timp.cam 2 saptamana fara sa-i zic nimic.sa fiu indiferent.in tot acest timp de cate ori ne intalneam ea imi arunca numai priviri.

-dupa acele 2 saptamana m-am bagat iar in seama cu ea.si iar am intrebat-o de relatie. i-am explicat k tin mult la ea. iar nu a acceptat.cred ca nu ma crezut k eram indragostit de ea.

-am mai lasat-o 3 saptamana.(in acest timp privirile au ramas la fel.aruncate spre mine). saptamana care se implinesc lunea viitoare.si stau si ma gandesc ce sa fac? vreau sa-mi ziceti credeti ca am procedat gresit? toate lucrurile de mai sus s-au petrecut in zile diferite.deci nu toate intr-o zi. in fine. ce credeti ca ar trebui sa fac? m-am cam saturat sa nu vorbeasca cu mine.sa fim aman2 indiferenti.cand incerc sa vb cu ea fugenu stiu ce are de ii e asa frica. mie imi place de ea. ea zice ca nu o intereseaza. ce sa fac sa mai continui? am gresit p undeva? funda si calificativ...

6 răspunsuri:
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Nu renunta! Poate ca nu are incredere in tine si tocmai de asta se lasa mai greu happy asa suntem noi fetele. Mai incearca totusi ...si daca tot nu vrea las-o balta, nu are rost sa iti mai bati capul. E ciudat pentru ca iti arunca priviri, zambete dar nu vrea sa fie cu tine! Ea stie mai bine ce e in capul eihappy...Ti-am spus parerea mea nu renunta daca iti place cu adevarat de eahappy:* Bafta

| lolly a răspuns:

Intreab-o de ce nu vrea, pentru ca uite si tu cat efort depui.

| NyanCat a răspuns:

Pai pur si simplu nu vrea sa fie cu tine, nu ca ise pare ca nu o iubesti cu adevarat sau ceva de genu`, pur si simplu NU TE PLACE. Intreab-o daca puteti sa fiti macar buni prieteni, si vezi ce se intampla pe parcurs. FUNDA? love struck

| NyanCat a răspuns (pentru NyanCat):

De ce considerati raspunsul nefolositor? laughing Poate chiar nu vrea sa fie cu el, frate laughing

| DeliricEDeVina1 a răspuns:

Ori e timida si nu se baga in relatii, ori ii e teama ca o sa ajunga sa sufere, ori nu te place. Daca vezi ca nu se poate, ar trebui sa te impaci cu gandul.In viata asta nu toate sunt primite pe tava. Oricum, multa bafta!

| Skitt a răspuns:

Ai putea sa o iei separat, sa te uiti in ochii ei, sa fi cat de serios poti si sa'i spui ce simti tu cu adevarat pentru ea... Fata s'ar putea sa simta ceva pentru tine si sa vada ca tu chiar vorbesti serios. Poate ai norocwinking