Da-l la dracu. poate ca tii la el,dar el cum sa mai fii cu el cand stii ca sa sarutat cu alta,nici chiar.dar cand uneori cand iubim acea persoana chiar daca ne-a grsit asa, avem tendinta sa iertam doar ca sa nu suferim pentru despartire, nah daca totusi vrei sa il ierti pune-i conditia sa eu faci si tuh.dar totusi ai grija pe viitor cu el.bafta si sper ca te-am ajutat
Da mai lasa sa mai treaca o vreme si daca te iubeste o sa te caute mereu. bine nici sa treaca foarte mult gen 3 4 luni.
si inca un lucru. sarutando pe aia a dovedit contrariul. ca nu te iubeste. daca tot da atata din gura ca te iubeste sa si dovedeasca acest lucru.
Daca esti o fata cu putin orgoliu si respect, nu ar trebui sa te impaci cu el, sa fim seriosi! Dar fie. Zii sa se puna putin in locul tau, si ca esti intr-o situatie foarte dificila, sa iti lase timp de gandire.Hug!
Buna
Eu zic sa mai astepti.In primul rand trebuie sa-ti clarifici sentimentele si sa vezi ce simti pentru el, si daca ai fi dispusa sa ii treci cu vederea peste eventualele posibile gresili
Daca atunci cand nu ai fost 10 min langa el, in aceeeasi cladire cu tine a facut asta, gandeste-te cand nu sunteti impreuna ce face
Esti sigura ca vrei sa te impaci cu el ? Ai vb 10 minute cu cineva si deja o arde aiurea.deci ce se va intampla in momentul in care te duci sa te c**i =]]? Pe bune acum...sunteti de putin timp impreuna! Daca esti fata desteapta iti dai seama ca e exact ca maj baietilor...deci dc sa.ti pierzi timpu' cu exemplare gen?
Dupa parerea mea dragoste trebuie si demonstrata ca sa sui te iubesc e usor.dar daca u vrei sal ierti mai asteapta vrreo 2-3 saptamana si fa-o.eu sincer nu cred ca as faceo.dar oricum fi atneta la copmportamentu lui de acum in colo daca il ierti
Daca as fi in locul tau, mi-as gasi un nou iubit. Asa vei uita de el si vei fi fericita.
Eu una nu cred ca te mai iubeste si in locul tau nu o luam de par pe aia si nici nu ii dadeam lui o palma plecam de acolo si nu mai vorbeam cu el!
Dintr-un moment ce,, te-a inselat,, stiind ca tu esti la un pas de el, dupa pararea mea nu merita nicio atentie.
Daca te iubeste asa cum pretinde te va cauta el, fii sigura de asta.Deci lasa-l un timp sa se gandeasca de 2 ori la ceea ce a facut.
Mult succes.