Pai mai fato,daca tu zici ca Mita-asta,te iubeste,si simti tu asta,mai ales cand te pupa el pe buze(in secret),si daca te gandesti mai mult la el,seara,inainte sa adormi,decat la baiatul asta cu care ai o relatie,atunci trebuie sa urmezi-cum se spune mai nou- glasul inimii si sa te combini-nu?- cu Mita! adicatelea daca iti bate inima mai tare cand il vezi pe el(si cand te pupa)decat in cazul celuilalt,atunci asta se cheama ca esti indragostita si trebuie sa aplici regulamentul; il alegi pe Mita; care el mie mi se pare ca a fost "fair-play"(asta o stiu din fotbal-pentru ca eu sunt Figo),daca el cand a avut o gagica,nu s-a mai dat la tine; deci a fost corect,nu cum spun fetele astea de aici, ca de fapt nu i-ar fi pasat de tine; eu zic ca a fost un baiat-baiat; dar nu a avut succes cu aia(poate pentru ca se gandea la tine, nu?)si acum el vrea sa fii...gagica lui.tu; deci,diseara calculeaza cat timp il visezi pe unul,si cat pe celelalt si il alegi pe cel care are un scor(tot din fotbal) mai bun; parerea mea e ca va fi Mita,care te-a pupat pe bot,recent; iar daca e sa fie el,si nu va merge,nu trebuie sa-ti faci mari probleme, pentru ca astea fac parte din viata; dragostea e ca fotbalul(ti-am zis ca sunt luis figo)- uneori joci bine, si stai 90 de minute in teren,alteori te scoate afara si stai pe margine; la urmatorul meci te revansezi,tragi tare,marchezi, castigi meciul, si primesti si cupa de campion; si chiar cand te retragi si te faci antrenor tot asa va sta treaba- castigi meciuri si multe cupe si ajungi sa te iubeasca toata lumea;(si evident te poti insura cu un top-model de 20 de ani)(dar asta cu top-modelul e valabila doar in cazul meu); ok.sa nu-mi dai funda ca oricum eu plec de pe site; si daca vrei o poti lua pe aia care o am eu; pentru ca am doar una! pa!
Ramai cu prietenul tau! e logic! tentatiile de a fi cu altii sunt mari, dar nu merita! vrei sa iti distrugi o relatie de 9 luni? nu prea cred. Deci stai cuminte in bancuta ta ca prietenul ala Mita nu te ajuta cu nimic
Lasa-l in pace pe Mita daca zici ca nu a vorbit nimic cu tine cand avea prietena inseamna ca te ia peste picior! Ramai tu la prietenul tau... Daca o sa faci greseala sa te desparti de el si sa il iei pe Mita o sa iti dai seama ca nu tine la tine si o sa iti para rau... si poate fi cam tarziu... Stii vorba aia 'Nu da pasarea din mana pentru cea de pe gard' :*! Sper ca te-am ajutat!