Eu zic ca el are senzatia ca tu il placi. si unii baieti sunt mai grei de cap si atunci se uita urat la tine ca probabil ii mai ciudatzel.
Pai cred ca el te c am place si se uita insistent dupa tine, nu tu dupa el.nu are curaj sa te intrebe daca il placi si asa ca s-a gandit sa o dea pe ocolite poate zici tu ceva.
@ laryyssa "baietii se dezvolta mintal mai greu decat fetele" o afirmatie fictiva, daca incerci sa ajuti o persoana automat nu trebuie sa jignesti o alta persoana.Bineinteles ca fiind fata tie iti e mai usor sa faci aceasta afirmatie.cand spui "baietii se dezvolta mintal mai greu decat fetele" e ca si cum ai spune baietii sunt mai prosti decat fetele.
Laryyssa, nu toti se dezvolta mai greu, nu mai generaliza. Ori ii place de tine si e mai timid(daca zici ca a rugat alta fata sa te intrebe.), ori nu ii vine sa creada ca tie iti place de el. Adica:
Lu' asta ii place de mine? :O
Salut!
Cred ca lui ii cam place de tine, si vrea sa se asigure ca si tie iti place de el. e mult mai usor pentru el sa sp ca vrea sa stea cu tine daca zice ca tie iti place de el...si daca el e intr-a opta atunci nu cred ca stie cum sa te abordeze(avand in vedere ca baietii se dezvolta mintal mai greu decat fetele)...deci daca vrei o relatie cu el nu cred ca ai nimic de pierdut