anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.sa va zic "povestea mea". Cunosc o fata din ianuarie si am tot vorbit de atunci, in martie am fost cu ea, a durat destul de putin din cauza ca e timida. de la un timp am inceput sa vorbesc cu ea mai des, ieri mi-a zis ca ma mai iubeste si eu i-am zis ca inca mai tin la ea. atunci i-am propus sa ne veedem sa stam de vorba. Acum intrebarea este : ce ar trebui sa vorbim? adica nu as vrea sa o iau asa direct... Astept sfaturi. :* Funda si vot.happy [scuze de categoriebig grin]

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Vb cu ea cea a mai facut va plimbati putin gasiti voi. si i spui ca iti place de ea va impacati si gt:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Subiecte normale. Cele pe care le discuți și cu alții. Despre cât de frumoasă e vremea (nu neapărat asta, chestii asemănătoare), apoi dacă vrei să aibă mai mult farmec eu zic că să încerci să transformi treptat discuția în ceva romantic, s-o faci să îți întoarcă acel compliment și tot așa. big grin

| bubu_5480 a răspuns:

Pai vorbiti despre ce ati facut intre timp... despre prietenele ei daca le cunosti si dupa poti sa ajungi al la intrebarile mai directe dar nu trebuie sa faci toate astea de la prima iesire succesbig grin