| Lulu07 a întrebat:

Sa va zic povestea mea: Eu eram din alta scoala si m-am mutat la alta.M-am mutat in clasa a 6-a. Eu sunt mai timida la inceput.In sfarsit stateam in banca singura si o venit la spatele meu si mi-a spart o punga la cap eu necunoscandu-l pe respectivul.Lui i se paruse amuzant nu stiu ce.m-am suparat puțin ..mai tare. Dupa un timp am inceput sa vorbesc cu el, radeam, glumeam. (mentionez : colegee se uitau urat la mine).In ultima zi de scoala eram cu el si simteam o atractie cum ca ar vrea sa faca ceva..Ma rog. Cand s-a terminat clasa a 6 a si vacanta de vara nu am mai vorbit. Nu stiu ce s-a intamplat.A inceput sa vorbeasca cu fetele care nu ma suportau... Eu sunt de parere ca ele i-au spus sa nu mai vorbeasca cu mine. ( Cine ia in serios treaba asta si raspunde cat mai eficient primeste funda) :-)

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AnNéVidoff a răspuns:

Sunteti mici...e greu sa descrii dragoste...dar ai grija pe viitor... dragostea e cel mai frumos lucru dar daca te indragostesti tu de baiat s-ar putea sa dai peste un idiot care te distruge...el doar vrea un sarut si cam atat...de sex nici nu il duce capul...o sa vezi cand mai cresti...cam asa joaca toti...ai vazut vreodata un maidanez? ii arunci o bucata de paine sau un os si te urmareste afectiv...asa e si cu asta... vorbeste cu toate fetele si intra un pic in vorba si voua sexului frumos va place...esti mica dar nu e imposibil nimkc

| AnNéVidoff a răspuns:

Sunteti mici...ce atractie? ...eu intr-a 6-a am descoperit laba...e greu de spus...ce sa iti faca... ohooo... fetele i-au spus multe...dar stii ce...nici nu conteaza... just think about:Fi tu insati...fa-ti o prietena... distreaza-te cu ea...razi cu ea cat de mult poti tu...fa-ti tu propriul tau grup...radeti 1-2 si mai vine 1-2 si tot asa...nu ai nevoie de oameni ca fetele alea pe langa tine...1 prietena cu care sa razi...fi tu insati...cand un baiat o sa te placa o sa stii de ce...adk nu prea am vazut frumoase si istete...fi tu insati...asa vei sti pentru ce te alege un baiat...razi mult...e ca un drog pentru baieti...nu intra in jocul iubirii de pe acum...o sa iti placa de ala...tu timida nu ii spui si crapi in tine daca isi gaseste pe alta...fa tu primul pas...e interesul tau nu? Bafta si ne mai auzim!
Baga-l tu in seama si arata-i cat tii la el daca e asa...vezi mai intai ce gen de om placi... pupici laughing) :*

| plushipuf202530 a răspuns:

Si de ce nu vorbesti tu cu el, de ce nu il intrebi ce s-a intamplat nu artrebuii sa-ti pese de el. lumea e proasta si invidoasa. evident ca ele i-au bagat ceva in cap, si tie daca chiar iti pasa de acel baiat, du-te. ia-ti inima in dinti si intreaba-l ce s-a intamplat de nu mai vorbeste cu tine, sidaca e din vina lor. baiaul e un fraier care se uita in gura tuturorwinking