| CeaMaiTristaFata a întrebat:

Sa va zic povestea mea:in luna septembrie am fost cu un baiat, care a fost primul meu prieten.Eu am 14 ani si el 16.Ne-am despartit pentru ca am vrut eu, ne-am cunoscut virtual si in realitate am fost dezamagita de aspectul lui, a fost o tampenie dar nu s-a suparat pentru ca nu eram de mult timp impreuna. Apoi, timp de 7 luni, vorbeam zi de zi, non-stop...Ne-am atasat enorm unul fata de altul, pur si simplu ne iubeam. Dar, am auzit lucruci foarte urate despre el, si desi nu am crezut nimic mi-am dat seama ca erau adevarate[nu o sa zic ce]. Atunci m-am hotarat sa-l uit, m-a ranit prea mult. Mi-am facut un prieten, si cand a aflat mi-a zis sa nu-l mai caut niciodata. dar am continuat sa vorbim, desi era mult mai rece, si a inceput sa vorbeasca chiar urat.Atunci am hotarat ca gata, nu sunt bataia lui de joc si terminam orice prietenie.Aseara i-am dat un msj in care i-am zis ca il iubesc, sa aiba grija de el si adio. Dar a raspuns ca nu crede, mi-a zis adio si azi iar m-a cautat. Ce sa fac? Eu pe el il iubesc, dar nu mai putem fi impreuna nu mai vreau stiu ce fel de om e si ma va rani prea mult. ajutati-ma va rogsad. multumesc la cei care au avut rabdare sa citeasca.scuze pentru greselile de ortografie, dar am scris printre lacrimicryingmentionez ca acum el e cel care nu imi mai vorbeste, in momentu asta, ce sa ii zic?

6 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dacă el nu îți vorbește, tu nu îi vorbești ...cu timpul îl uiți. Ce zici de ideea mea, să mai și vorbești, câte ceva, cu manualele de școală?

| MMihai a răspuns:

Idea mea fusese: că la 14 ani, pentru o fată, băieții nu trebuie să constituie, o preocupare fundamentală, nu am vrut să,, fac pe cineva, să se simtă si mai rău decât se simte deja.,,

| MMihai a răspuns:

Pentru moment Descarcă de pe net Open Office și documentația lui, ( în română și în engleză, circa 500 MB ) de pe pagini Open Office.org, cauți cu Google. Instalează softul ( circa 160 MB) și învață să lucrezi cu el. Ai nevoie și de softul Adobe Acrobat Reader sau de altul pentru citit cărți în format electronic. Și pe ăla îl iei gratuit de pe Net. Învață să scrii frumos la calculator cu softul Writer din grupul Open Office. În general încetează să mai fi : Cea Mai Trista Fata, caută să găsești partea frumoasă a vieții.

| GabrielleTheRealQueen a răspuns:

Oficial! Incearca sa va apropiati din nou si nu mai crede tot ce zice lumeaaaa.Intreaba-l pe el daca sunt adevarate chestiile alea el te cauta pentru ca inca simte ceva pentru tine.Batfa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E dificil in adolescenta ( si eu am patit-o si inca o patesc) cu dragostea... daca tu vrei sa=l uiti pe acel prieten care la-i cunoscut virtual ai nev de minim 1 an straight face straight face fara sa-l vezi prea des sau sa vb, dar daca il iubesti asa de mult incearca sa porti o discutie normala si sincera cu el in care sa marturisiti adevarul si o sa vezi ce spune pentru ca din cate am inteles eu el nu are cum sa te uite in prezent.

| CeaMaiTristaFata explică:

@Mihaidavidoglu1954 mi-am cerut scuze pentru greselile de ortografie...straight face dar se pare ca unii se simt bine atunci cand pot face pe cineva sa se simta si mai rau decat se simt deja happy. bafta.