Nu cred!
daca a renuntat la fosta, inseamna ca nu a iubit-o atat de mult pe cat crezi tu, dimpotriva, nu a mai iubit-o de aceea a parasit-o.
Cat despre intors la fosta, de ce crezi ca ar vrea sa faca asa ceva?
Daca s-a despartit de ea ca nu o mai iubea si simtea ca nu mai este fericit, de ce s-ar mai intoarce tot la aia?
Nu, nu cred ca se va mai intoarce acolo unde enu merita si nu mai iubeste.
Dar in cazul in care deja a intrebat-o pe fata noua daca vrea sa fie cu el si ea a zis ca nu il place si nu vrea sa fie cu el?
Chiar si in acest caz, tot nu se va intoarce la cea veche. Iubirea nu se negociaza, nu-i ca o geanta pe care o arunci de stricata si apoi o iei, o scuturi si o porti din nou.
Daca a fost capabil s ao paraseasca pe fosta, indiferent ca este o alta fata in viata lui ori nu, inseamna ca s-a saturat de vechea relatie si nu mai vrea sa aiba nimic de-aface cu ea.
Asta este foarte clar si logic!
Ala o vrea pe tipa noua pentru el.
Vreau sa devina prieten bun si cu asta
No way, nu o sa mai revina la tine, devreme ce vrea sa incerce altceva, in cel mai bun caz, asa din cand in cand sa mai dea o buca...
In primul rand baiatul trebuie sa nu mai permita prietenului sa vorbeasca urat cu noua lui prietena.Nu cred ca o sa revina la fosta iar daca o sa o faca, acea relatie nu o sa reziste. De aceea e mai bine sa isi vada fiecare de drumul lui.
Dar el nu e in relatie cu fata asta doar se da la ea.
Foarte putin probabil sa se razgandeasca si sa sa il asculte, o va face doar daca chiar a iubito pe fosta...
KatiMe27 întreabă: