anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU! Sa zicem că un baiat de 20 de ani îsi gaseste "sortita" mai mare ca el cu 4 ani, mai au pana se conbina dar vreau sa va intreb daca ar tine aceasta relatie tinând cont ca ea are 24 si el 20?
P.s. Nu este vorba de mine?
Astept si parerile voastre.

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Se zice ca dragostea nu are varsta, iar 4 ani nu este o diferenta prea mare.
Daca nu exista interese, relatia va rezista doar daca exista intelegere si iubire.
Daca interesul este la mijloc..nu cred.
O zi bunahappy

5 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De ce nu ar tine?

| RAY a răspuns:

La cat de imaturi sunt baieti la 20 de ani eu spun ca nu, dar totul e posibil

| Alcyon a răspuns:

Sigur ca da. Ce are daca e cu 4 ani mai mare?

| Rainmaker a răspuns:

Salut Adytzu!
Dragostea este oarba omule! Nu tine cont de nimic, cu atat mai putin de-o diferenta insignifianta de 4 ani.Altele sunt motivele care determina o relatie "sa mearga" sau nu.

| nCansu a răspuns:

Această relație, în care femeia e mai mare decât bărbatul are șanse să țină mai mult decât una în care sotul e mai mare pentr u ca ea este mai mătură și el mai copilăros putem zice. happy și da, iubirea nu are vârstă. Părinții mei sunt căsătoriți de 30 ce ani. Tată e cu 10 ani mai mare decât mamă și este și musulman. Tată e turc iar mamă româncă. Când s-au cunoscut mama avea 18 ani, iar tată 28. După un an s-au căsătorit și sunt fericiți și la casă lor cu trei copiii. Toată lumea i-a spus mamei ca doamne feri să se mărite cu unu atât de mare și mai ales ca e musulman, car uite ca are o relație foarte ffrumoasa. Un proverb turcesc : ia-ti femeie pe care o poți educa înspre bine, sau gasest-ti femeia ce te poate educa pe tine. Încercarea moarte n-are. De ce nu? Nu există o relație perfectă în care ei să aibă atâția ani, ală sau aia să fie mai mare. Nu există relația perfectă, dar putem să ne facem relația perfecta, pentru noi.