Aia nu mai este prietena (a fost candva intr-un univers paralel in vremuri de mult apuse).
Probabil ca in prietenia voastra se considera mai buna, mai cool ca tine, iar acum a intalnit o alta fata mai cool ca ea, de la care crede ca are de invatat. prietenia intre voi fetele e mai delicata, azi sunteti prietene maine nu va mai intelegeti, am vazut multe cazuri. poti sa incepi sa o ignori sau ii poti spune direct ce te deranjeaza si scapiu de stres, daca si ea tine la tine intelege si ramaneti prietene.
In astfel de cazuri eu mereu ma gandesc si pronunt multor oameni urmatoare expresie:,, Nu-mi trebuie persoana, careia nu-i trebuiesc nici eu". Dragostea reciproca dintre voi nu exista. Este greu sa uiti, sa lasi, sa nu ajuti pe cineva iubit, dar nici nu poti ca el sa-si stearga picioarele de tine. Fii puternica si nu ceda. Fii mandra si arata ca pe tine acea despartire fata de ea nu este nimic, decat o situatie foarte des intalnita in zilele noastre. Stiu ca-ti este greu sa faci, dar gandeste-te ca pe viitor liniile voastre vor deveni paralele. Si daca acum incerci sa fii inca cu ea, si daca incerci ca s-o uiti cat mai repede, duce la acelasi rezultat. Plusul tau este pastrarea nervilor, o dispozitie mai ridicata, si poti inca si alti prieteni devotati sa-i faci. Dar te rog la inceput acesti oameni sa nu-i numesti prieteni. Fata aceasta poarta nume de om. Prietenia este ceva mai scump, fiindca baie nu se uita, alipeste inca prieteni noi, dar o respecta si pe prima, fiindca anume prima este fundamentul...
Eu zic ca cel mai bine e sa vorbesti cu ea,sa i spui absolut tot, si daca ea tine la tine la fel cum tu ti la ea, ramaneti prietene, daca nu, nu cred ca a fost sa fie.si stiu ca daca nu veti mai fii prietene vei fi trista, pentru ca asa m as simtii si eu, dar nici nu trebuie sa atarni de oameni si sa te milogesti sa ti fie prieten, sa treci peste, si poate iti faci si tu o alta "cea mai buna prietena".