Nu mai sta dupa altfel de om, e clar ca nu te iubeste din moment ce " nu il mai atragi ". Dragostea nu consta doar in aspectul fizic si tu stii asta, asa ca lasa-l, trebuie sa fii puternica, pentru ca nu merita sta stai dupa astfel de gunoaie. O sa dai de cineva care o sa iubeasca cu adevarat, iar el o sa vada ce a pierdut.
3 luni nu este mult, cauta-ti pe unul care sa te iubeasca nu doar ca sa te aibe in pat.succes
Draga mea, nu trebuie sa plangi dupa un baiat. Daca nu mai vrea, asta e, trecem peste viata nu e o poveste. Stii, totul se intampla cu un motiv. O sa gasesti pe cineva mai bun. Dar poate chiar il iubesti si sfatul meu e sa incerci in continuare.fa-l sa inteleaga ca iti regreti fapta. Sper ca te-am ajutat. Te pup
Foarte bine ca nu te mai vrea. In asemenea situatii nu se procedeaza cum ai procedat tu. Zi, multumesc ca nu ti-a intors cele doua palme care i le-ai dat.
Ce sa faci? ...Sa mergi la terapie pentru a invata sa iti controlezi furia. Si sa zici mersi ca el e mai sanatos la minte ca tine si nu ti le-a intors inapoi.
linarkfts întreabă: