| elizuca001 a întrebat:

sarbatori fericite :* ...deci,eu am 15 ani si fratele meu 20.si nu imi da voie nici el nici parintii sa am un pr, vi se pare ceva anormal la varsta asta?straight face ma simt asa aiurea cand o aduce pe iubita lui acasa, si e de-o varsta cu mine sad... ajutati-masadca numai el il influenteaza pe tata sa nu ma lase, fundita pentru cel mai buun raspuns :*:*:* va pup dulce

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai 15 ani, e nepotrivit sa ai un prieten. Mai asteapta macar un an. Daca partenera fratelui tau are o educatie precara, nu inseamna ca trebuie sa fii si tu asa.

7 răspunsuri:
| Ingerash a răspuns:

E aiurea, ce frate rau. Vorbeste si tu cu el sau cu parintii tai si spune-le ca esti la varsta cand poti avea un prieten, poate inteleg

| ashley26pink a răspuns:

Nu este normal, dar in acelasi timp poti avea un prieten fara ca ei sa stie...

| LarisaAndreea a răspuns:

Totusi, ai 15 ani, eu la varsta asta consider ca ai putea avea un prieten. Vorbeste cu parintii tai si explica-le dc vrei sa ai un prieten si intreabai si u pe ei dc li se pare o varsta nepotrivita, si cam la ce varsta ar vrea ei sa ai un prieten.

| MenCool a răspuns:

Cum adicalaughing? Eu am avut prietena de la 9 si tie nu iti da voie de la 15? Incearca sa iti sfaci un prieten si tine-l secret pana le castigi increderea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 ani! si am avut multi iubitiwinkingsi ai mei nu stiu nimic!winkingfi fata desteapta si descurcate!winking

| EuAli a răspuns:

Trage-i o palma lui fratele tau ca il influenteaza pe tatal tau rolling on the floor. Acum, serios, explica-le parintilor ca, la 15 ani esti potrivita sa ai un prieten, poate, asa ii convingi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu e nimic anormal chiar foartee normal dar daca asta cred ai tai ca e mai bine pentru tine ar trebui sa-i asculti.