Buna! E doar un simplu cos. Ce atata panica? Pot aparea pe oriunde cosurile si sunt sanse mai mari daca pui mana murdara pe piele. Probabil esti mai sensibila.
Posibil,nu o sa mai pun mana, sper sa treaca!
M-am speriat ca nu am mai avut pana acum asa ceva. Oare a aparut ca eu cam necajesc mamelonul?
Ma inteapa sanii(ambii) in fiecare zi, acum ma mănâncă sanul drept(la care am coșul).
Dai prea multa atentie lucrurilor. Daca ti-ai ocupa timpul cu ceva nu ai mai avea aceste probleme.
Dacă va zic ce mai am.
In ultimile 3 luni au aparut toate simptomele de sarcina: greturi matinale (au durat o luna si ceva in fiecare dimineata),sani mariti si ma inteapa in fiecare zi(Nu e de la menstrustie),am ceva tare in sani,dureri de spate in fiecare zi,dureri de cap in fiecare zi, acnee, secretie vaginala abundenta
Orice a-si face nu pot sa trec peste gândurile astea, cred ca sunt gravida, ca cam cancer la san si alte boli.
Cred ca ma cunoaste tot TPU! Sunt fata, am 14 ani!
Nu este coș, este o tumoare. Să nu te sperie termenul. Tumoare în termeni medicali înseamnă umflătură, doar atât.
Aaa.Dar e posibil ca a aparut deoarece eu mereu necajesc mamelonul?
Nu e umflat mamelonul, putin lângă mamelon, nu pare a fi chiar o umflatura
Arată chiar ca un coș
Că îl necăjești, de parcă ai fi încă la grupa mică la grădiniță, sigur că nu îi priește.
Doar că din atâta nu crește așa ceva.
Si de la ce poate creste asa ceva? Tumoare de aia?
Păi dacă era înăuntru, eu il scoteam mereu afara(mamelonul) apasam pe mamelon...Totusi sper sa fie de la asta si sa nu fie ceva grav, tocmai ce mi-a trecut cu ierbicidul.
Tu ți-ai schimbat contul pe TPU, dar năravul de ipohondrie ba, l-ai luat cu tine pe noul cont.
Nu e un nou cont, e tot ala doar ca mi-am schimbat numele.Ati vazut ce v-am scris acum ceva timp in privat? Eu sunt si aia cu pulsul mare, cu ierbicidul, cu pățania cu cuiul in genunchi, cu sarcina(mai ales cu sarcina), si cancerul la san...si acum cu ceva ciudat lângă mamelon, eu sper sa treaca, incerc sa nu îl mai necajesc
Acum mă doare sanul ala, si nu i-am facut nimic, sanii ma dor aproape in fiecare zi, câteodată unul, câteodată altul, si nu se apropie menstruatia curând
Nu știam că ai voie să îți schimbi numele pe cont. Am văzu ce mi-ai scris, dar nu prea pot să te ajut, căci tot timpul pățești ceva, ba un cui, ba un coș.
Ai 50 de lei ca să îți cumperi ceva de pe eMAG? Ca să faci ceva, să scapi de dureri?
Mda...
Poti sa schimbi numele
Aia cu cuiul a mai trecut, nu ma mai doare si nu mai este asa vânat în zona aia.
Acum cu cosul e problema
Cum sa nu am
Orice a-si face nu ma pot liniști, ma gandesc si la ceea ce imi place cel mai mult pe lumea asta, dar degeaba..Eu zic ca durerile sunt de la sarcina ori de la cancer ..Cu simptomele astea înnebunesc
Oare maine ce o sa mai pățesc?
Mai ies cu prietenii, cand incep sa ma doară sanii, inventez o scuza si plec acasă sa ma uit ce s-a întâmplat.Eu nu mai pot asa
Să te iuți acum în privat.
Voi face ceva pentru tine acum.
Multumesc mult! Ma uit acum, oricum eu stau toata ziua pe TPU sa vad cine imi mai raspunde
Ai pe mesaj privat. Mai vorbim deseară, căci acum mă grăbesc.
Acum am văzut
Cee?
Se numeste inverted nipple
Nu am auzit de asa ceva!
Acum ai aflat și știi că există și nu e ceva foarte neobișnuit.
Eu am un sfarc inversat, nu pot spune ca ma deranjează asa tare, ma deranjează ca sanul cu sfarcul inversat e mai mare decât celălat san si e mai lăsat
E normal să ai sânii inegali (și ai mei sunt inegali)
Bine
Esti fata?
Poate?
anonim_4396 întreabă: