Ori are drag de copii, ori e un pedofil obsedat. Nu stiu ce ar putea face parintii tai daca le spui. sa se duca la el si sa-i spuna "Nu te mai uita la copilul meu" nu mi se pare o varianta. Daca iti e asa frica roaga-l pe unul dintre parinti sa te insoteasca cand treci pe langa tip.
Pai eu stau afara, numai cu prietena mea. Si nu pot sa stiu cand dau nas in nas cu el, si la cat de suspiciosi sunt parintii, sigur vor fi intresati s avada ce se intampla. Ma gandeam sa scap eu cumva de el, singura, pentru ca prietena mea nu prea e indrazneata, desi mi-e frica sa rezolz eu situatia. Intrebarea este:Cum?
Poate doar se uita. Oameni buni, terminati cu "pedofili"vostri si astea. Poate v-a gasit dragute si inocente.ce ar putea sa iti faca un tip de 20 de ani? Ia-o pe o prietena mai mare sau daca ai o sora, sau roag-o pe mama ta sa te insoteasca.Succes.
Si incearca sa ii vorbesti, poate deveniti prieteni, in ciuda diferentei de varsta, un prieten in + nu strica.Si apropo, e penibil ca ai pus intrebarea la"dragoste si sex"ce crezi ca vrea sa te violeze?) si nu te supara pe mine, dar e cam penibi
Am spus scuze de categorie chiar in prima fraza. in fine.
Poate o fi de la paza copiilor din blocu x nu?
Wake up
Buna! sfatul meu e sa il evitii un timp adica pentru tot deaunasi cand te duci undeva ai putea sa iei cu tine pe cien va (mai mare sau de o data cu tine)Aaa si daca iti mai zice ceva evital...
Sper ca te-am ajutat
Pai eu cred ca baiatul va place, ca doar sunteti tinere. cel mai bine ar fi sa nu bagi in seama. cred ca e cea mai buna solutie. degeaba il eviti, pentru ca el poate fi tot dupa tine. succes!:*
Cu toate ca sunt severi ai tai ar trebui sa le zici ca a se sesizeze sa nu se intample ceva mai rau cine stie ce pedofil este aveti foarte multa grija cu el.
Nu stiu cat ajutor ai sa gasesti pe TPU. Mergi si vorbeste cu tatal tau, sau. Daca e sever, vorbeste cu mami. Poate ca o sa reactioneze urat la inceput. Da' le trece, ca doar esti odrasla lor si nu or sa te lase balta. Tata m-a gasit si spart. Mi-a tras un certalau. Apoi s-a inmuiat si am vorbit, m-a dus pe la niste rehaburi. Nu vreau sa te sperii acum. Dar ia si vorbeste cu ei.
Incerca sa fii mereu cu cineva in preajma si evital sau daca ai curaj intreaba-l de ce va urmareste dar sa fii sigura ca ai telefonul cu tine cand il intrebi OK?
beausingurlamasamea întreabă: