Eu sincer nu va inteleg,dar ce ai vrea sa te intrebe vrei sa ne casatorim? e normal ca vrea sex,de ce vorbim cu voi? de ce ne pierdem timpul cu voi? ca nu avem ce face a, nu vad nimic rau in ceea ce a facut, tu vreai nunta a, toate va vreti mirese, baiatul vrea sa faca sex cu tine care e problema? nu vrei sex vezi de un gay, asexual simplu
"Ai face sex cu persoana de care iti place FARA SA FITI ÎMPREUNĂ?" n-ai sa vezi o fata cu capul pe umeri sa ii convina sa faca ceva cu un baiat cu care nu este impreuna...
Serios? sunt multe care o fac madalina, tu vrei sa faci dragoste in noaptea nunti? bine esti si mica la 18 ani e ok sa faci sex
Eu nu spun sa faci sex cu el, nimeni nu te obliga sa faci sex, dar ceea ce vrea el nu vad nimic rau in asta la varsta lui, poate omul nu vrea nunta
Este foarte simplu sa scapi de el:
- ii listezi numarul e telefon pe blacklist si nu mai priemsti telefoane sau mesaje de la el
- iar pe FB il blochezi!
E o soluție bună.
Ma intalnesc cu el si pe strada. Blocul lui e vis-a-vis de blocul meu... Nu tine cont doar de lumea virtuala, este vorba si de viata reala unde nu stiu ce sa fac. Am incercat sa il evit pe cat am putut, sa o iau in celalta directie, opusa lui, insa tot ce faceam era in zadar, venea dupa mine.
Si ce daca te intalnesti cu el, ii ocolesti privirea si mergi mai departe!
Este f simplu: il eviti!
Daca vine dupa tine, anunta Politia, dar spune-i ca vei cere indetrdictie de la Politie, daca te mai urmareste, pentru ca-i psihopat si nu-i normal sa faca asta.
Donna ti-a dat sfat bun!
Hmm. ai putea sa îi spui că ai prieten si sa te lase în pace că nu ai timp de prostiile lui. si gata
Citesc 'articolul' si rad Cica roadele unei relatii sta in sex: E suparat pe tine? Sex; Pare ca nu mai merge bine relatia? Sex; etc.
Totusi, ai 15 ani... chiar nu mai exista sperante in 'virgine la maturitate' pe pamantul asta? )
Ba da, tocmai asta incerc sa spun. M-a ranit foarte tare ca a avut astepari de la mine sa ma *** la 15 ani si in plus cu un baiat cu care nu sunt impreuna. O sa fac asta doar dupa 18 ani, cand voi simti ca sunt pregatita si cu siguranta o voi face cu un baiat care sa tina la mine, nu cu toti ratatii. Ca fata, mi se pare nasol sa sari din pat in pat...