Eu zic ca ii place de tine, cat de cat, daca nu ma insel eu. Daca e mai mare trebuie sa ai grija ca baietii mai mari nu prea stau fara! Eu zic sa vorbesti cu el, mai mult,mai deschis, povestiti, radeti amandoi, chestii de genul. Daca pana acum nu ti-a cerut o intalnire este ceva la mijloc, ori baiatu analizeaza situatia si sentimentele lui, mai asteapta, sunt si baieti de genul! Dar tu stii cel mai bine ce fel de baiat e, dupa comportamentul lui pe care il vezi! Daca se da spre tine e ceva, gen cu picioarul, etc.A fost un gest frumos ca te-a sunat, ce sa zic.Hmm.Eu zic sa mai vorbiti, si pe facebook, ori pe telefon prin mesaj. Vezi daca iti da mesaj, daca iti da putina atentie. Intelegi? Observa cum se uita la tine, cum iti zambeste! Tu sti cel mai bine ce e intre voi, totusi! Succes cu baiatul! Sper sa fie de bine! Sper sa fie intr-adevar niste semne de la el!
Aici e ceva gen 'Dragoste la prima vedere' si poate ca si la el la fel deci daca nu risti nu castigi. Date pe langa el vorbeste cu el imprietenestete iesiti la petreceri etc si o sa vezi dupa aceea .
PsychoDLight întreabă: