Stii ca se spune "razbunarea e arma prostului" DAR eu contrazic mereu acest proverb pentru ca nu poti fii luat de prost.
In acest caz raman la parerea mea dar te sfatuiesc sa nu ii spui secretul, sa ii arati ca ii esti superior din toate punctele de vedere si sa inchei prietenia cu el pentru ca NU trebuie sa ai astfel de prieteni! Salut.
Ms ai funda!
Multumesc frumos.Crede-ma ca nu sunt un copil dar imi plac sa ajut lumea din inima asa cum pot cu sfaturile cele mai bune si eu consider chiar daca nu te cunosc ca esti un baiat cu capul pe umeri si poti avea prieteni de valoarea ta nu unii ratati, drogati fara viitor de la care NICIODATA nu o sa ai ce invata!
Poti sa dai add la id : bogdacapatina01 sa ma mai ajuti cu o intrebare?
Cu cea mai mare placere doar ca o sa iti dau putin mai tarziu pentru ca acum nu sunt acasa si nu pot intra pe messenger!
Nui bai nu-i asa importanta
Am incercat sa bag id-ul bogdacapatina01 dar zice ca nu e valid! Mai uita-te odata.
Scuze am gresit eu bogdanutsu01
Da, e foarte gresit sa spui cuiva secretul lui. Nu te cobori la nivelul lui! Si daca poti incearca sa il ajuti sa se lase de nenorocitele alea de droguri! E adevarat ca a gresit dar la fel de adevarat e ca el a avut foarte multa incredere in tine sa iti spuna problema lui si are nevoie de ajutor!
Vorbeste cu el deschis, intreaba-l de ce te barfeste intreaba-l daca iar place sa le spui tu la toti faptul ca el este un drogat, sincer ala numa prieten nu este daca te barfeste, inseamna ca nu da 2 bani pe tine si te considera inferior.
Acel ''amic'' nu prea este un amic bun. Sincer ar trebui sa te indepartezi de el, 1. Ca se drogheaza 2. Te barfeste, ceea ce nu-l face un amic bun
Si ai putea dupa ce nu mai vorbesti cu el timp de o saptamana sau doua, si el tot continua incepi si tu sa spui. Parerea mea.
Tu decizi. Asta a fost doar o parere, ar fi mai bine sa astepti raspunsurile altora.
beausingurlamasamea întreabă: