| symplw a întrebat:

Buna TPU se apropie ziua indragostitilor si nu stiu ce sa ii cumpar prietenei mele. vreau niste sfaturi va rog

Răspuns Câştigător
| Geamăna a răspuns:

Poti sa ii iei o cutiuta gen cufar, in care sa pui un biletel pe care sa scrie " In acest cufar sa pastrezi toata emotia, iubirea, siceritatea, loialitatea pe care le-ai simtit alaturi de mine dar si nervii pe care fara sa vreau ti i-am provocat cateodata. Sa pui toate dezamagirile tale aici si sa imi spui de ele atunci cand vom fi 2 batranei care o sa se iubeasca la fel ca in prima zi si vom deschide acest cufar al iubirii noastre."

Mie mi se pare o idee foarte inspirata. big grin

Funda?batting eyelashes

8 răspunsuri:
| Fluffy_2785 a răspuns:

Pai, jucarii de plus... flori((trandafiri.e mai romantic)).ai putea sa o scoti in oras.sa-i faci o surpriza.cred ca o sa-i placa...succes :*

| Roxxanaaaa a răspuns:

Ciocolata, flori, un lucru care si`l dorste de foarte mult timp dar nu l-a cumparat cum ar fi: o bratara, un lantisor, cercei, haine etc... Tu o cunosti mai bine asa si tu poti gasi cel mai bun cadou:*
Sper ca te-a ajutat! big grin

| JustDoIt456 a răspuns:

Ai putea sa-i daruiesti citiva trandafiri si o ciocolata...Eu as aprecia mult :* Succes

| carmenita a răspuns:

Un inel de argint

| symplw explică:

Dar eu nu cred ca as putea sa ii iau flori pentru ca eu vreau sa ii iau un lucru pe care sa nu il observe parinti ei pentru ca nu stiu ca suntem impreuna

| Ramo80 a răspuns:

O rama foto mai deosebita, poate gasesti cu inimioare, un breloc pentru chei mai deosebit, o cutie cu bomboane si muuuulte saruturi si imbratisari! happy

| MasterYoda a răspuns:

Un set de oale