| Angelswprr a întrebat:

happy Se merita sa suferi dupa o fata? sad sad care in viitor va iubi pe altii si le va oferi mai mult celor care nu o sa o iubeasca niciodata la fel de mult ca si mine sau deloc? sad daca nu ce sa fac ca sa o uitsad funda! promit

Răspuns Câştigător
| GabiArian22 a răspuns:

Fratie esti tanar.Vei gasi sute de fete pana cand va veni momentul sa te opresti la una.O sa inveti ca nu merita sa pui suflet pentru cineva care isi bate joc de tine si ca oamenii sunt cu doua fete asa ca...eu zic sa ii dai inainte sa te axezi pe alte fete si ai sa vezi ca totul va fi ok! Si stai linistit ca atunci cand pleaca una mai sunt 5 care asteapta la coltwinking

13 răspunsuri:
| Ana_4223 a răspuns:

BINEINTELES CA NU MERITA! absolut deloc.
Pe moment este greu trebuie sa urmezi acesti pasi:
1.Accepti aceasta idee ca ai pierdut-o
2.Sa cunosti cat mai multe fete
3.Sa incerci orelatie cu una dintre ele.
Eu asta as face in locul tau, daca as fi baiat.
Succes!

| albastrualb77 a răspuns:

Normal ca nu, dar trebuie sa ai rabdare sa o uiti asta se rezolva cu timpul, adica gaseste-ti alte preocupari sau incepe o relatie noua cu altcineva, sau orice altceva cae sa iti ia gandul de la acea persoana, sper sa o uiti cat de repede poti pentru ca stiu din proprie experienta ca nu este usor.

| shadow72 a răspuns:

Nu se merita dar daca inima sufera nu ai ce face

| neutrino a răspuns:

Nu esti obligat sa intri intr-un asemenea joc, daca nu-ti plac regulile lui.

| adriang95 a răspuns:

Nu merită să suferi după una și punct. Te-ai implicat sentimental prea mult, iar acum tot ce trebuie să faci este să păstrezi distanța, să începi să vorbești cu alte fete și să nu dai NICIODATĂ impresia că ți-e dor/îți pare rău după cea la care ai ținut.
Baftă!

Răspuns utilizator avertizat
| e7d7n7 a răspuns:

Dacă eşti prost, se merită!

| cristianboss12 a răspuns:

Spune-i ca o placi

Ia-o pe la tine

Ia-o la o plimbare iai un suc

Gandeste-te

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu merita sa fi demoralizat.Toate relatiile lasa o,, urma,, dar viata trebuie continuata.