| ZapaciLaa a întrebat:

Buna TPU...

Se pare ca inca mai iubesc un baiat cu care am stat vara asta.
Faza e ca el sta pe undeva pe langa Resita si eu in Lugoj si mergeam la acelasi sat, unde l-am cunoscut prin iulie prin varul sau. Se pare ca, in 29 iulie, a fost Ruga in acel sat, dar el in 20 a plecat acasa. In 4 august am plecat si eu. L-am sunat, am mai vb cu el un timp, dar a zis ca mama lui nu il mai lasa acolo la sat din cauza ca a baut o bere la Ruga straight face. De atunci nu l-am mai vazut. Ultima oara cand am vorbit a fost prin septembrie, pentru ca am incercat sa il uit. i-am sters nr., contul de Facebook laughing Dar nu am reusit.
Cred ca nu ne vom mai vedea pana in vacanta de vara, dar imi vine sa mor.
Nu stiu... Ce sa fac? Imi dati niste sfaturi? Apropo, a fost primul meu prieten!

1 răspuns:
| kryszta a răspuns:

Se zice ca primul prieten e si ultimul care intra si nu iese din inima unei persoane...si eu am un prieten si stam la 50 km distanta unul de celalalt...dar am vb cu mama si i-am spus de noi si acum ne vedem pentru ca el vine la noi si eu merg la ei deci eu consider ca cel mai bine ar fi sa ii spui mamei tale ca ti dor de el si ca ti-ai dori sa il revezi poate mama ta te va ajuta! mult succes:*