| Dblm72 a întrebat:

Se pare ca intrebarea mea trecuta nu a fost prea explicita. Este posibil sa fiu insarcinata? Nu am avut niciun contact sexual, dar acum vreo 2 luni am stat cu prietenul meu dezbracati in pat. Fara contact, doar am stat pentru un fel de test de incredere. Chiar daca menstruatia mea a fost normala si regulata in cele 2 luni, nu am avut dureri sau scurgeri dubioase, totusi imi simt burta mai mare. Tin sa mentionez ca nu mananc deloc shaorma sau fasole. Nu prea mananc deloc, am slabit vreo 3 kg. Am 1, 63 si 41 de kg. Pe langa asta am observat niste pete rosii pe burta si coapse, in caz ca ar putea fi legat. Va rog mult sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
| MTSimo a răspuns:

Este imposibil sa fii insarcinata fara sa ti-o fi bagat laughing)) Sa spun pe romaneste. Fara un contact sexual, sarcina este inexistenta. Funda?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca nu ati avut contact sexual cum crezi ca puteai ramane insarcinata? Prin wi fi? Mare-i gradina, Doamneeee!

| Emilian65 a răspuns:

Daca nu a fost nici un contact sexual nu ai de unde sa ramai gravida.

| Fatamuntilor a răspuns:

In situatia descrisa de tine e imposibil sa ramai insarcinata ...nu-i chiar asa usor!
In afara sarcinii care in cazul tau e exclusa, e posibil sa fii balonata!
Daca te afli la varsta adolescentei, sunt posibile modificari ale organimului- specifice varstei!

| Oana92 a răspuns:

Inainte sa faci sex neaparat sa citesti o carte de anatomie! E imposibil sa ramai insarcinata in felul asta? Cum au ajuns spermatozoizii in tine, s-au teleportat?

Poate esti balonata sau poate e doar in mintea ta umflatura pe care o vezi, dar e exclus sa fie o sarcina!

| sofisis a răspuns (pentru Oana92):

Asta inca nu o auzisem...sa ramai gravida de la stat dezbracat langa partener laughing))
Si eu care credeam ca aia cu pettingul sunt sub orice critica happy

| Oana92 a răspuns (pentru sofisis):

Dezbracata? laughing Si daca esti imbracata si te mangaie mai tandru iubitul risti sa ramai insarcinata. Cel putin in viziunea unora de pe TPU. Probabil ca generatia asta mai tanara a fost dotata cu celule sexuale care se teleporteaza si noi suntem pur si simplu invidiosi...

| sofisis a răspuns (pentru Oana92):

Am mai auzit eu o replica "este atat de viril incat lasa femeile gravide doar daca se uita mai intens la ele"...dar hai sa nu luam chiar toate alea mot-a-mot laughing)
Oricum, imi place ca a fost nevoie sa puna intrebarea de 2 ORI!
Asta si cu baiatul a carei iubita se considera virgina pana i se rupe himenul (desi ei fac sex de ceva vreme si ea crede ca inca mai are himen pentru ca o doare dupa ce intra cate 12-13 cm) au intrat in top 3 cretinitati pe anul 2016.
Astept cu nerabdare sa vedem cine ii detroneaza happy

| Oana92 a răspuns (pentru sofisis):

Si nu suntem nici macar la mijlocul lui ianuarie...Incep si eu ca batranii din autobuze: astia o sa ne plateasca noua pensia laughing

Oh si da, numarul 3 in top e tipa cu steroizii(in loc de spermatozoizii) laughing

| ywar a răspuns:

Oricat ar parea de nasol ceea ce spun eu acum - reprezinta totusi un posibil adevar: Internetul Tampeste! Sa ai un an mai bun fara internet in exces, tampeste!