Bineinteles, pana in luna 7 se poate face sex fara grija.
Este imposibil sa-i faci rau bebelusului, ca sexul se face in vagin, iar bebelusul este in burta ta, in uter mai exact.
Apropo, cum ai rezolvat cu parintii tai, pastrezi copilasul la 14 ani?
Da bineînteles ma vor ajuta cu cele necesare pentru bebelus hăinute, pătuț etc, Totul e bine pot aduce sarcina pana la sfarsit, Nu prea am fost eu de acord sa l pastrez dar mama mea mi-a spus ca un copil e o binecuvantare iar sa fac avort la vârsta asta sunf multe riscuri plus de asta voi regreta o viata intreaga...
La 14 ansiori esti tu insati un copil si parintii tai au esuat sa te educe, ca altfel nu ajungeai tu sa te culci cu barbatii si sa ramai gravida.
Din cate stiu, Protectia copilului poate veni sa-ti ia copilul si chiar pe tine, daca nu se dovedeste ca ai parinti responsabili, fiindca pana acum nu au dovedit asta.
Tu nu ai voie se te muti cu nimeni, fiindca esti minora protejata de lege si esti sub tutela parintilor pana la 16 ani, Dupa 16 ani, legea iti permite sa te mariti cu barbaul care te-a sedus si ai avut sex.
Pai nu am avut de ales eu sunt in plasament la bunicii dar cei de la protectia copiilor au intervenit si a spus ca, daca am conditii si cele necesare pot pastra copilul,.din punct de vedere legal voi fii sub observatie pana la 18 ani iar barabatul cu care m-am culcat e anchetat penal.Nu judecati va rog fara a stii situatia si asa m ai departe.
Buna.Ai mers vreodata la medic pana acum? Ai zis ca ai 14 ani si ai decis sa pastrezi copilul, iar acum intrebi daca ai voie sa faci sex. Oare chiar nu exista nicio farama de maturitate in tine? De iubitul tau nu mai zic.
Da am mers la ginecolog dar nu mi-a spus nimic despre asta, A spus doar ca copilul e bine si nu exista nici un risc, Ce sa zic eu am fost nevoita sa ma mut cu el si tot nu ma lasa cu chestia asta
Atunci suna-ti medicul si intreaba-l. Spune-i iubitului ca s-a inventat masturbarea si nu va muri 9 luni.Trebuia sa se gandeasca la asta inainte sa te lase insarcinata.
Deci sa inteleg ca te-ai mutat cu un pedofil? Daca era minor nu se putea din punct de vedere legal sa te muti cu el.Cati ani are?
Medicul a intrat in concediu.El are 23 de ani, si nu ma lasa parca e disperat dupa chestia asta iar daca il refuz sta o zi intreaga suparat imi spune ca e barbat si ca are nevoie de sex.
Nu te supara, dar de ce te-ai mutat cu asemenea specimen obsedat de sex? Crezi ca iti va fi mai bine decat la bunici? Iti spun eu ca nu. Daca avea putin creier iti respecta perioada sarcinii.Te priveaza de o educatie si de scoala, iti baga pe gat o responsabilitate de carat pentru tot restul vietii, dar tot el este suparat? Ai nevoie de psiholog daca nu realizezi cat de gresit este totul.
E gresit, eu nu am avut de ales ori renunt la copil ori ma mut cu el.
Cum nu ai avut de ales? Mama ta unde sta?
Mama stă in Germania eu nu vreau acolo iat bunicii au spus sa aleg ei sau copilul. daca aleg copilul ma mut cu el si asa a fost.
Ar fi fost mai intelept sa te duci cu mama ta.Ca doar ea ti-a cerut sa pastrezi copilul, nu? E responsabila pentru decizia pe care ai luat-o.In fine, sper sa te loveasca simtul ratiunii mai incolo si sa nu ajunga iubitul tau pedofil un tata/partener abuziv.De obicei asa decurge firul narativ in astfel de cazuri.
El nu e abuziv e un om bun, calm si intelegator
Se vede cat de intelegator e prin faptul ca plange dupa sex exact ca un pustan chinuit de hormoni. Cum spui tu.Sarcina usoara.
Da, se poate face sex în perioada sarcinii dar, cu mare atentie din partea iubitului/soțului.
Normal ca se poate face sex. Doar in cazul in care doctorul pune interdictie, trebuie sa faceti o pauza, daca nu, spor la sex, nu i se poate intampla nimic copilului
Doar medicul care supravegheaza sarcina va poate spune daca este voie pentru sex.
Am citit si eu putin si sunt cam socat, chiar daca si eu sunt foarte tanar.
In primul rand, da ai voie sa faci sex atata timp cat nu ai dureri si el stie sa te protejeze, ca daca da ca animalul in tine, clar nu.
In al doilea rand eu nu inteleg sincer cum ai putut pastra copilul din moment ce bunicii clar nu o sa se ocupe de el, mama este in Germania si tu esti singura.
In al treilea rand sa inteleg ca baiatul asta nu are nici macar job, ca de facultate sau bac nici nu cred ca este cazul. Din moment ce el toata ziua vrea sex cu tine, inseamna ca nu are ce face. Nu zice nimeni, si mie imi place sexul dar zi de zi deja este o problema. Si sunt curios el cum a reactionat. Isi da seama ca trebuie sa creasca un copil si sa te ajute si pe tine minim 2 ani cu cel mic? sau probabil imediat dupa nastere se cara ca atunci chiar nu o sa mai timp de sex la cate o sa ai pe cap. Imi pare rau de tine
Nu il pot da spre adoptie sau omorî e parte din inima mea, E parte din mine cum sa i fac rau? NU MA LASA SUFLETUL el lucreaza ia banii la saptamana mai exact 10 mil. MAMA MI A SPUS CA MA AJUTA CU EL ca vine in Romania cand e termenul sa nasc sa fie alaturi de mine.Iar orice va fi nevoie ma va ajuta, E greu si eu sunt șocată cu tot ce mi-sa întâmplat, Am ales sa merg la scoala iar cand nasc o sa intrerup scoala un an asta e ...Toti ma judeca ca am ales sa l pastrez mai bine il omoram? MAI BINE IL ABANDONAM IN LUMEA MARE FARA NIMENI?
Nu am zis sa-l abandonezi. Ziceam de intrerupere. Dar poate o sa poti sa nu intrerupi un an scoala, o sa-ti fie mai greu dupa. De cat timp sunteti impreuna?
Un an aproape.