| anonimaa a întrebat:

Buna TPU.se poate spune ca am o mare dilema... m-am indragostit de un baiat care este mai mare decat mine cu 3 ani si care este pocait...am citit si Biblia pentru el si toate astea ca sa-i atrag atentia.pe mess mereu ma plictiseste cu chestii religioase si pnm.chatterbox ma prefac ca sunt interesata dar nu stiu. i-am zis si ca vreau sa merg cu el la biserica de pocaiti dar sunt distrusa Stiu ca ma considera doar o copila si vreau sa schimb asta adica vreau sa par mai matura fata de el si sa ma ia in serios

13 răspunsuri:
| geogi a răspuns:

Nu incerca sa pari ceea ce nu esti parerea mea acum tu stii...bafta:*

| Dizzydizz a răspuns:

Pai. tu cu lumea ta el cu a lui
Incercati sa lasati cate putin amandoi.
Tu sa te duci o data pe luna cu el la biserica, el sa renunte la convorbirile despre religie, Fa l sa inteleaga ca aveti si altfeva in comun,
Distrage-i atentia de la pocainta si face ti lucruri mai distraktive:8
bft

| zorialbi a răspuns:

De ce sa mergi la pocaiti? Doar pentru un baiat vrei sa renunti la credinta ta? Inseamna ca nu stii cat de importanta e credinta. Sfatul meu este sa stai departe de el... dar e alegerea ta bineinteles.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Relatia asta este imposibila! Pe el nu-l misti din credinta lui, iar tu te fortezi sa-l placi la pachet:el+biserica lui! Renunta, ca este pierdere de timp! Chiar daca te va placea, tot cu cineva de credinta lui se va combina!

| Lorelai a răspuns:

Pai chiar esti o copila. Nu inteleg de ce vrei sa fii ce de fapt nu esti doar pentru ca el sa te placa? Nu poti face pe cineva sa te placa, cineva te place sau nu si punct. Daca faci atatea eforturi pentru el si el nu o sa ti raspunda pe masura asteptarilor tale, vei suferi. Mai bine fii tu insati, asa se poate indragosti cineva de tine.

| alonet a răspuns:

Chiar daca va accepta o relatie cu tine in momentul in care va fi mai serios cu cele ale scripturi si ale religiei te va lasa, in situatia asta relatia lui personala cu Dumnezeu e mai importanta decat orice, si daca ai citit biblia ai citit si in luca 17:1, 2 si iti cunosti soarta in cazul in care vei dori sa fi cu el, si fiind cu el, ai sa manifesti lucruri necugetate!

| Anemona a răspuns:

Parerea mea este ca biblia e ceva sfant si nu trebuie citita din obligatie.chiar e pacat.chestiile religioase daca te plictisesc si te prefac ca esti interesata de Dumnezeu mai bine lasa-l pe baitul asta ca il strici si pe el.nu te mai preface si indragosteste-te de altcineva...de unde esti? si el ce religie e?laughingmacar stii?rolling on the floororicum incearca sa fii tu insati ca sa se indragosteasca de tine. daca o sa reusiti sa fiti impreuna ce o sa faci? o sa te prefaci toata viata? si cu afirmatiile de mai sus nu-s de acord deloc...nu trebuie sa fi fixat cu religia cu care te nasti. daca descoperi ca altul este adevarul.nu ai dc sa nu te indrepti itreacolo:*succes

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cei pocaiti au standarde morale foarte inalte.
Din cate stiu eu ei nu au voie sa aiba iubita decat daca se transforma intr-o logodna si apoi casatorie.
Deci o sa fie foooarte pretentios!

Gandeste-te bine daca o sa-i imbratisezi credinta pe viitor caci ei nu leaga casatorii cu cei de alte religii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am indragostit de un baiat de alta religi, am vb cu el pe mess dar vb despre alte lucruri nu despre religie... pai nu stiu ce sa-ti zic. oricum nu o sa fiti NICIODATA impreuna pentru ca pocaitii se casatoresc intre ei si dac va iubiti asa mult va casatoriti dar tu vei merge la religia lui si eu cred ca nu se merita.tonguetonguetongue

| hhhh a răspuns:

Iubitu` meu e cu 3 ani mai mare ca mine si nu e nicio problema ...imi zice ca sunt "mititica" luihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iubesti pe cineva, iubeste-l asa cum este nu cum a-i dori sa fie!

| vladionut94 a răspuns:

Sfatul meu dai drecu pe satanizati aia de pocaiti si cautati unu ateu, catolic ortodox agnostic orice in afara de pocaiti daca nu vrei sa ai greutati si sa iti banuesti ca ti ai pierdut timpul cu cineva care nu merita si care se crede sfant mantuit ps:vreau sa spun ca urasc pocaiti am o fobie pentru ei si daca am ranit ceva pocait cu remacile mele ma simite foarte fericit o zi buna

| vladionut94 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine zici de ce sa pierzi religia care te poti mantui in una care crede deza ca is mantuiti si ei de fapt nu au nici un sfant care creada ps urasc pocaiit si as vrea sa pot vorbi cu cativa sa pot injura secta lor de rahat