Ai timp să ajungi și la orgasm. Posibil cu timpul să dispară și durerile; dacă nu, mergi pe la un ginecolog - poate ai o afecțiune ce trebuie tratată...
În fine - să răspund strict la întrebare: pentru băiat poate fi important ca partenera să aibă orgasm, sau altora (mă tem că majoritari) să li se rupă-n paișpe de plăcerea ei. Nu știm din ce categorie e „al tău".
Dacă anorgasmia ta rămâne permanentă (deși eu cred că nu), însă libidoul îți va rămâne normal - e OK. Cele mai mari probleme apar atunci când numai unul dintre parteneri are chef de sex, în timp ce perechea sa e total refractară.
Caută totuși să rezolvi partea cu durerile - e posibil să ai surprize plăcute!
Daca pe el nu il deranjeaza aceste probleme eu, cred ca nu este cazul sa se destrame o relatie ca a voastra. Continuati sa faceti sex si cu timpul se vor rezolva in bine si problemele voastre.
O relatie serioasa nu poate fi stricata de nimic. Dar nu stiu ce intelegi tu prin "relatie serioasa". Gandeste-te ce s-ar intampla daca, Doamne fereste, ramai paralizată. Te lasa deoarece nu mai faci sex? Daca te gandesti ca e posibil, aia numai relatie serioasa nu e.
Relatie serioasa e aceea intre doua suflete pereche, bazata pe o iubire veridica absoluta, o conexiune sufleteasca si intelectuala. Daca tu consideri ca asta aveti, e imposibil sa fie stricata de un lucru material.
RayKzor51 întreabă: