| Lannyster_Cersei_1994 a întrebat:

Se poate "strica" in timp, o relatie(serioasa) din cauza :
- mereu, in timpul actului sexual apar dureri, inevitabil, uneori ma doare tare, alteori doar putin. Se intampla sa nu ma doara deloc la un moment dat, dar cand schimbam pozitia simt iar durere.
- faptul ca nu pot ajunge la orgasm (asta presupun ca e si din cauza acelor dureri)
-nu imi prea place sexul oral(sa primesc) pur si simplu nu simt nimic special, si daca incearca prea tare ma si incomodeaza, si este si plictisitor daca dureaza prea mult.laughing

Mentionez ca imi place sa fac sex, si chiar cu aceste probleme am si "chef" de fiecare data. Il vreau, il doresc, ma face sa ma simt bine, este bun deci nu se pune problema de partener. problema este la mine.
Sincera sa fiu nu am neaparata nevoie sa ma "termin" si eu, imi este de ajuns daca simt ca vreau si o facem.
Am vazut ca incerca destul sa ma faca sa ajung la orgasm, dar pur si simplu nu pot.
In pat sunt activa, ma misc, gem etc nu sunt lemn deloc

Intrebarea mea este daca aceste lucruri ar putea deranja un baiat? Faptul ca nu pot ajunge la orgasm(nu am avut niciodata), ca nu imi place atat de mult sa primesc sex oral si faptul ca am dureri.
Ar putea strica aceste lucruri o relatie in timp? Un timp indelungat

Mentionez ca nu am foarte multa experienta si pot numara pe degete de cate ori am avut relatii sexuale. Sunt fata si am 20 ani.

5 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ai timp să ajungi și la orgasm. Posibil cu timpul să dispară și durerile; dacă nu, mergi pe la un ginecolog - poate ai o afecțiune ce trebuie tratată...
În fine - să răspund strict la întrebare: pentru băiat poate fi important ca partenera să aibă orgasm, sau altora (mă tem că majoritari) să li se rupă-n paișpe de plăcerea ei. Nu știm din ce categorie e „al tău".
Dacă anorgasmia ta rămâne permanentă (deși eu cred că nu), însă libidoul îți va rămâne normal - e OK. Cele mai mari probleme apar atunci când numai unul dintre parteneri are chef de sex, în timp ce perechea sa e total refractară.
Caută totuși să rezolvi partea cu durerile - e posibil să ai surprize plăcute!

| Emilian65 a răspuns:

Daca pe el nu il deranjeaza aceste probleme eu, cred ca nu este cazul sa se destrame o relatie ca a voastra. Continuati sa faceti sex si cu timpul se vor rezolva in bine si problemele voastre.

| Plato a răspuns:

O relatie serioasa nu poate fi stricata de nimic. Dar nu stiu ce intelegi tu prin "relatie serioasa". Gandeste-te ce s-ar intampla daca, Doamne fereste, ramai paralizată. Te lasa deoarece nu mai faci sex? Daca te gandesti ca e posibil, aia numai relatie serioasa nu e.
Relatie serioasa e aceea intre doua suflete pereche, bazata pe o iubire veridica absoluta, o conexiune sufleteasca si intelectuala. Daca tu consideri ca asta aveti, e imposibil sa fie stricata de un lucru material.

| Goete a răspuns:

Eu cred ca e o problema pe care trebuie sa o rezolvati impreuna, si inainte de toate, a nu avea dureri. Daca esti suficient de umeda in timpul actului sexual, ar fi mai bine sa consulti un medic. Si daca nu sa incercati cu un bun lubricant. Nu Durex. Odata rezolvat acest aspect, ai usa deschisa spre al doilea pas, orgasmul.

Răspuns utilizator avertizat