| Simonaaaaaaaa a întrebat:

Sexul te ajuta sa slabesti? Mit sau adevar?

P.S. Am 22 de ani si relatie stabila, intrebarea este cat se poate de serioasa

9 răspunsuri:
| ang31989 a răspuns:

Da te ajuta sa arzi calorii, asta daca esti activa ( sti tu ce vreau sa zic). Succes happy

| VladGH a răspuns:

Slabesti daca iti joci rolul bine, daca o sa stai pe spate ca scandura, nu ai sanse sa slabesti happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,si inca cum. Mai jos ai ceva ce iti va fi de folos
http://www.eva.ro/......43798.html

Succes!

| drogh a răspuns:

Sexul este tot o dinamica si da, te ajuta sa arzi caloriile.

| Raiiiisa a răspuns:

Da,te ajuta.Dar pentru asta trebuie sa te misti, nu gluma, sa ai conditie fizica si sa o faceti mai desbatting eyelashes

| WildDream a răspuns:

Sexul te ajuta sa arzi calorii, ca orice alta activitate fizica. Daca vrei sa slabesti folosind aceasta metoda trebuie sa te pui serios pe treaba, si cand zic treaba ma refer sa faci tu mai toata treaba in pat...Nu cred ca prietenul ar avea de ce sa se supere daca mai preiei si tu controlul din cand in cand nu?hee hee

| Demonull a răspuns:

Nu e mit deloc.Eu am crezut ca e un mit pana m-am vazut mai slab cu 6kg.dar chiar voiam sa le dau jos laughing
Cum au spus si ceilalti chiar trebuie sa te misti nu gluma.
Totusi, intr-o relatie nu am dat niciodata kg jos avand in vedere ca e o relatie si bla bla nu se face numai sex bla bla („bla bla"=ceea ce spuneau ele ca se face intr-o relatie).
Da deci ..cu mult „bla bla „ d nu slabesti ..insa poate prietenul tau va fi de acord si nu te va numi „nimfomana"(nimfomana=femeie care isi doreste mai mult decat pot partenerii) ..deci nu e o jignire chiar daca unii cred asta laughing) asta ca o glumita
Succes...la s....labit!

| MissJJ a răspuns:

Da,sexul favorizeaza scaderea in greutate.Insa trebuie sa depui si tu efort (deasupra), sa schimbati pozitiile mai des. Ceva mai salbaticlaughing

| Tibi1999 a răspuns:

Da te ajuta. am auzit cica dai jos in jur de 100g pe partidawinking