anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sfatul vostru mi'ar fi de mare ajutor acum. Cred ca sunt intr'o depresie... m-am saturat sa nu se intample nimic frumos in viata meastraight face am 20 de ani si au trecut 3 ani de cand nu am mai fost fericita cu adevarat... m-am saturat sa port o masca a fericirii cand de fapt plange sufletu in mine. Simt nevoia sa ma simt fericita, implinita, sa innbunesc de fericire macar pentru 1 zi. Oare ii cer prea mult lui doamne doamne cand il rog sa imi dea un strop de fericiere? crying Singurele momente cand ma simt cel mai bine e atunci cand fac shopping:X poate asta suna gen pitsi... dar tot ce stiu e ca simt un mare gol in sufletul meustraight face Mc:*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Ai obosit in prag de viata.La inceput de drum.Un inceput dintre multe inceputuri, ai obosit sa tot speri intr-un bine care intarzie sa vina.Esti foarte tanara si ai resurse nebanuite, nu dispera.Autoeduca-ti mintea si sufletul sa respecte o. lege a bucuriei.Ce inseamna asta? Sa inveti sa te bucuri din multele lucruri mici care te inconjoara.Cand vezi razele soarelui dimineata,ochii unui copil privindu-te,o pisica ascunzandu-se, cornul cald care-l mananci in fuga, vitrinele atragatoare.Si,daca asta nu te multumeste, ridica-ti ochii.Ai incercat vreodata sa privesti mai sus de parter? Priveste etajul unu si doi al cladirilor.E un alt oras, vei fi foarte surprinsa.Trebuie sa te pui in acord cu ceea ce te inconjoara si sa inveti mici trucuri,sa spunem,care chiar daca nu te fac fericita, macar iti aduc putina multumire. Fericirea, posibil sa fie pe o strada paralela.Imi garantezi tu ca nu te vor duce pasii pe-acolo niciodata? Capu' sus!

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa eram si eu pana am dat de cineva care ma face sa ma simt bine in clipele grele.

| TitiDrLove a răspuns:

Buna.cred ca noi doi avem aceeasi soarta... crede-ma ca sunt in aceeasi situatie.ma simt distrus, insa zambesc...

| Picasso a răspuns:

Pai,daca nu ai prieten ar fi timpul sa te impiedici de unul,daca ai ar fi timpul sa il seduci mai des, si sa fi lasata sedusa! sau cauta-ti un alt. daca nici asta nu e prb thinking daa estifata isteaza si o sa gasestitu o solutie! Incearca sa nu stai prea des in fata monitorului, afara e muult mai frumos! succes

| Gorillaz a răspuns:

Pai...analizeaza pentru inceput de ce esti nefericita, vezi ce poti apoi sa elimini, atentie la balanta castig / pierdere pentru ca poate ceva ce iti facea rau te si ajuta in acelasi timp, apoi gaseste ti persoanele cu care te intelegi cel mai bine, fie ca sunt prieteni, fie frati/surori fie parinti etc. si mergeti undeva, zici ca faci shopping, pastreaza banii si du te la... waterpark sau intr un parc de distractii, date cu masinutele, trage cu arma, arunca cu mingea, sari pe saltele, bea un suc racoritor si cu gust bun, la sfarsitul zilei pune ti sa adormi cu melodiile care iti plac cel mai mult dar sa fie vesele sau lente ca sa adormi mai linistita happy somn usor!

| thealchemist a răspuns:

Daca numai cumparaturile te fac fericita atunci ai o problema mare.
probabil ca faci confuzie cu privire la fericire, nu e vorba de multumirea ca faci ceva ce-ti place, e mult mai mult decit atit si se gaseste greu. daca acum la 20 ani te deranjeaza asa de tare cum o sa te simti la 40? si ca sa incepem cu inceputul cine ti-a zis ca fericirea e ceva normal care se gaseste pe toate drumurile?

| FavoriteSmile a răspuns:

Ciudat e ca ai pus postul la categoria dragoste si sex happy. nu stiu ce sa spun da-mi di tau de Ymess prin mesagerie

| fetisoara a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie ca si tine.tot 20 de ani am si eu.si la fel de nefericita sunt si eu.lasa-mi id de mess si ne mai sfatuim