anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

si Sarbatori Fericitehappy... Deci : Am inceput sa plac un coleg de clasa, incetul cu incetul ma indragostesc de el si nu stiu daca e reciproc. Mi-a spus ca exista cineva de care ii place si acu' 2 saptamani l-am intrebat ca ii place de colega mea de banca? si mi-a zis ca nu ca nu e genul lui, mi-a zis ca genul lui sunt eu, ca ii place firea mea si toate alea... da nu a zis ca ma place pe mine si pe mess nu prea intra pe mine sa vorbim, adica o face da foarte rar... as vrea sa aflu daca ma place pe mine sau pe altcineva, mi-a spus ca tipa de care ii place e din clasa noastra dar nu vrea sa imi zica cine e! Am nevoie de sfaturi, cum sa aflu daca sunt eu tipa sau nu? Cum sa ii spun ca il plac? Dau funda :*:*:*!

2 răspunsuri:
| AdeElLl a răspuns:

Sincer si eu am placut un baiat din clasa de la mine,fiind nou si frumos (ma refer la cazul meu un nou baiat de scoala) aratos,mi-am pus intrebarea big grine ce sa nu fiu cu el! Dr m-am gandit mai bine sa stau cu el in banca si sa devin mai apropiata,din ce in ce am aflat pe cine place ce nu eram eu, am aflat ce ii place sa faca, am aflat char si secrete.Deci nu devei disperata,lasa timpul cunoastel iesi cu el si cu,,gasca lui" afara. Sfatul meu ar fi sa nu devi disperata,eu intr-un timp eram disperata sa am prieten, si sa astepti, poate nu pe tine te place si la complimetele pe care ti le-a dat poate vrea sa fiti prieteni buni si nu mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu esti, normal. De aceea nici nu vrea sa-ti spuna.