anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

si Sarbatori Fericitehappy... Deci : Am inceput sa plac un coleg de clasa, incetul cu incetul ma indragostesc de el si nu stiu daca e reciproc. Mi-a spus ca exista cineva de care ii place si acu' 2 saptamani l-am intrebat ca ii place de colega mea de banca? si mi-a zis ca nu ca nu e genul lui, mi-a zis ca genul lui sunt eu, ca ii place firea mea si toate alea... da nu a zis ca ma place pe mine si pe mess nu prea intra pe mine sa vorbim, adica o face da foarte rar... as vrea sa aflu daca ma place pe mine sau pe altcineva, mi-a spus ca tipa de care ii place e din clasa noastra dar nu vrea sa imi zica cine e! Am nevoie de sfaturi, cum sa aflu daca sunt eu tipa sau nu? Cum sa ii spun ca il plac? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Ramonaaaa a răspuns:

Bună @Lililolo şi Sărbători Fericite şi ţie love struck,
Ca o mică introducere, ţin să precizez că în momentul în care am citit primele 3 rânduri din postarea ta (''... Am inceput sa plac un coleg de clasa,incetul cu incetul ma indragostesc de el si nu stiu daca e reciproc...'') m-am regăsit perfect.
Înainte de a-ţi da răspunsul la întrebare sau de a încerca să te ajut într-un fel,îţi voi împărtăşi mica mea povestioară dacă vei binevoi să o citeşti iar dacă nu,măcar m-am descărcat big grin.
Şi că tot venii vorba de asta,îmi voi face timp să postez şi eu o întrebare asemănătoare cu a ta happy.
Anul ăsta am intrat la liceu şi am cunoscut un băiat.Îl voi numi X (poate cine ştie,face şi el parte din comunitatea TPU,nu se ştie niciodată plus că nu vreau să rischee hee ).La început,nu m-a atras nimic în mod special la el,din niciun punct de vedere. Apoi,am început să mergem împreună la liceu,să glumim,să râdem mult împreună,să ne ajutăm la teste şi la teme (mai mult el,dar asta contează cel mai puţin laughing ) şi chestii de genul ăsta. Apoi,a început să îmi împărtăşească din gândurile lui mai intime şi chiar câteva impresii nu tocmai bune despre colegii pe care nu prea îi agreează.Cu alte cuvinte,chestii pe care nu le spune oricui (sau,cel puţin,pe care cred eu că nu le-ar spune oricui :-s ).
Acum,eu am început să îl privesc altfel şi nu ştiu dacă este reciproc sickeşti şi din clasă deci...ce te face să te îndoieşti?
Încearcă să fii mai atentă la comportamentul lui faţă de tine şi,probabil,aşa vei afla dacă tu eşti tipa sau nu.
Un zambet cald,o privire fugară sau îndrăzneaţă,o atingere ''întâmplătoare'',jenă când eşti în preajma lui sau,dimpotrivă,încercare de a se da mare,etc.
Dacă şi ţie îţi place,încearcă să vorbeşti ceva mai mult cu el pe mess despre tot felul de subiecte (pentru că e vacanţă) iar când începeţi şcoala petrece mai mult timp cu el,cere-i să te ajute la lecţii,mută-te cu el în bancă,zâmbeşte-i,priveşte-l,atinge-l, semnalează-i interesul şi totul va veni de la sine big grin.
Baftă cu tipul şi, încă o dată Sărbători Fericite! love struck

| Florinapopica a răspuns (pentru Ramonaaaa):

Multumesc mult:* se aseamana foarte mult povestioara ta cu a mealaughing) o sa incerc sa ma apropii de el chiar daca banuiesc ca tipa aceia nu sunt eu pentru ca ieri l-am intrebat ca ce face? si mi-a zis ca vorbeste pe mess cu multe persoane si am zis asa mai in gluma mai in serios : e si tipa de care iti place pe mess? si mi-a zis ca nu... deci na' inseamna ca nu sunt eu respectiva fata... sau poate doar vroia sa ma induca putin in eroarelaughing! Multumesc mult din nou, m-ai ajutat foarte mult si... Sarbatori Fericite draguta:*!

| Ramonaaaa a răspuns (pentru Florinapopica):

Eu cred că vroia să te inducă puţin în eroare big grin.Nu ai pentru ce şi dacă mai ai alte nelămuriri poţi să îmi dai mesaj privat big grin.Îţi urez înca o dată un Crăciun Fericittt love struck!

| Florinapopica a răspuns (pentru Ramonaaaa):

big hug la fel draga mea:X

5 răspunsuri:
| VirusS97 a răspuns:

Mda eu cred ca tuh esti big grin probabil n-are curaj sa-ti spuna si de aceea ti-a spus aceste lucruri...dar asta depinde daca voi sunteti prieteni buni incat sa se simta liber sa vb cu tine orice sau daca nu inseamna ca te place

| Vlad_5857 a răspuns:

Incearca sa te apropii cat mai mult de elwinking si apoi intreaba`l cine e fata sau spune`i k pur si simplu il placiwinking