Bai sincera sa fiu este o situație destul de complicata și complexa dar te ai gândit poate ca el nu știe ce sa facă? Da asa cum ai spus și tu la început a insistat pentru chiar ii place de tine și dacă desi nu a vrut sa ți zică din prima. Ți a povestit probleme lui care nu sunt deloc unele simple și ușoare. Din cauza asta se poarta asa. Pentru ca toți pun presiune pe el. Cel mai bine ar fi sa i fi alături și sa i reamintești asta foarte des. Sa nu uite. Spune-i ca ți la el. Si ca orice ar fi o sa fi lângă el. Încearcă sa l scoți din casa și din singurătatea lui. Fa l sa aiba încredere oarba în tine. Si atunci când are o problema sa vina la tine alergând sa l ajuți. Tu. Ești cea care poate sa l facă sa și revină. Si dacă tu l faci fericit încet încet o sa uite de toate. Iar toată chestia aia cu nr de tel și asa mai departe a fost doar un test din partea lui. Pentru ca în interiorul lui. Nu este sigur de oamenii din jurul lui și are nevoie de teste și dovezi ca să vadă cine ești cu adevărat. Asa ca nu mai sta degeaba. Dai msj vorbește cu el. Spune i tot ce ai pe suflet. Fi sincera cu el. Ia l în brate și spui ca nu o sa lași niciodată oricât de greu ar fi. Zăpăceste l de cap. Dacă e nevoie. Tot ce trebuie pentru fericirea ta și a lui.
Stiu ca schimbarile lui de dispozitie, nesiguranta de sine sau nehotararea lui iti cam pun rabdarea la incercare si nu mai stii ce sa crezi in privinta lui. Totusi eu zic ca tine la tine in felul lui dar are probleme personale care il dau peste cap. Eu zic sa nu renunti asa usor la el. Incearca sa intelegi ca a trecut prin multe chestii urate.
KatiMe27 întreabă: