| 0alexandra1 a întrebat:

Si sunt intr-o mare incurcatura si nu stiu cum sa o rezolv, pai sunt impreuna cu un baiat de vri-o 2 luni si ceva si nu stiu ce sa fac ca nu am mai vorbit demult cu el si as vrea sa ma despart de el ca pur si simplu nu mai simt nimic pentru el...iar un alt baiat care ma inteleg foarte bine cu el m-a intebat daca vreau sa fiu cu ell dar oarecum l-am amanat si nu i-am spus un raspns concret si mie nasol ca eu inca mai sunt cu primul baiat si nu stiu cum sa-i spun ca nu mai vreau sa fim impreua si mi-e nasol ca ii dezamagesc pe amandoi.De primul baiat m-am mai despartit odata si a facut faze nasoale si pana la uema m-am impacat cu el si acum mi-e frica sa nu reactioneze la fel...
Sper ca imi puteti da si mie niste sfaturi cum sa rezolv problema si fara glume... dau Funda happy

Răspuns Câştigător
| Florenta16 a răspuns:

Fara gluma, dar eu zic sa o termini cu baiatul acesta pentru ca atata vreme cat nu isi mai da interesul si nu te mai cauta, chiar daca tu crezi ca mai exista iubire, ceea ce ma indoiesc, atunci ori este cu altcineva, ori s-a plictisit de monotonia din relatie. Incearca sa ii dai o sansa baiatului care te place cu adevarat, nu strica niciodata. Sper ca vei face alegerea corecta. A, da, si daca te desparti de el, nu stiu cum ar fi mai bine, daca prin telefon sau fata in fata, eu zic ca prin telefon sa nu iti faci complicatii cu el, si baiatul de care iti place intalneste-te cu el, si spune-i ca ar fi o idee buna sa incepeti o relatie, si asa aveti parte de prima intalnire.

2 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Din moment ce acuala relatie nu te satisface, nu mai comunicati, nu ii mai vad rostul.Mai ales daca nu mai simti nimic pentru el, nu are rost sa continuati.Eu te sfatuiesc sa te desparti de primul, DAR sa nu te implici imediat in relatie cu al doilea.Mai asteapta si luati lucrurile incet.Bafta!

| neutrino a răspuns:

Esti impreuna cu un baiat de doua luni si nu ai vorbit demult cu el...In aceste conditii nici nu va observa lipsa ta.