anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună TPU.

Simptomele de greata, vărsături etc. la gravide apar în primele zile de la ovulație?

Îmi e greu sa ma exprim prin scris, sper sa înțelegeți ceea ce am vrut sa scriu.
Pup

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu! Simptomele cu greata si varsaturi sunt de gravidie si apar dupa 3 saptamani de cand a ramas insarcinata.
Dar sunt femei care nu au simptome, nu au greturi si varsaturi, chiar daca sunt insarinate, depinzand de corpul fiecarei femei.

Dar ce ai scris tu, nu prea afce sens:
"La gravide apar în primele zile de la ovulație?"
Daca-i gravida, nu poate sa mai aiba ovulatie!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Din câte știu, simptomele de greață, vărsături care însoțesc graviditatea, apar la 2-3 luni după fecundare.
Atunci organismul femeii interpretează fătul ca pe un corp străin, de care vrea să scape și nu poate.
Dacă ar fi o bubă, puroi, tumoare, organismul ar face ceva să scape. Noianul de informații suplimentare care vin de la acest corp străin și confuzia creată de el în sistemul autonom al organismului generează senzația de greață.
Viscerele sunt răscolite.
În cursul actului de vomare se face efortul cu mușchii de pe abdomen ca să facă presiuni asupra stomacului în sus, dar și în jos. La actul defecației la fel. Se întâmplă, dar rar, ca în cursul acestor acte fiziologice să se declanșeze un avort spontan.
De aceea ar fi greața și voma. Printre altele. Pa și pu.

| Violleta2022 a răspuns (pentru sadrian46):

Simptomele de greață si vărsături care însoțesc graviditatea, apar dupa 3 sapatamni de sarcina, nu dupa 2-3 luni!

| sadrian46 a răspuns (pentru Violleta2022):

Informația mea este factuală.
Soția mea a făcut 3 copii, iar aceste simptome a apărut târziu, așa cum am spus.
Nora mea a făcut doi copii și la ea s-a întâmplat la fel!
Așa că dacă dai verdicte, că toate sunt așa cum le știi tu, mai informează-te înainte să cataloghezi un răspuns este nefolositor și eronat.
Asta dacă ești pe situl ăsta să ajuți oameni.
Dacă ești pe el ca să te bagi singură în seamă, când nu te bagă nimeni, dăi bice soro, nu te lăsa!

Nu-i nevoie sa raspunzi la intrebari unde tu nu ai experimentat asa ceva si nu ai habar.
Am nascut 2 copii si stiu foarte bine, ca aceste semne apar dupa 3 saptamani de sarcina, nu dupa 2-3 lun.
Lasa poblemele femeiesti, femeilor!
Iti dau voie sa nu raspunzi, la intrebari la care nu ai habar!

Eu spun una, și tu răspunzi alta.
Bună ziua nea Istrate.
Șapte pui de rață, frate.
Nea Istrate, tu ești surd?
Uite acu trecu un cârd.

Informatia ta este gresita, mai omule!
Sunt femeie, am nascut si stiu ce vorbesc si ce ni se intampla noua, femeilor.
Este evident ca tu ai uitat asa ceva de an ai avut copilasii mici!
Cand nu experimentezi asta pe propria piele, lasa-l pe ala de stie, sa raspunda.

Cat priveste poezioara ta, ti se potriveste ca manusa!

E ultima dată când mai comentez un răspuns al tău.
Mă fac că nu exiști.

Ai luat o decizie inteapta. Felicitari!

| Andreeush a răspuns:

Primele simptome apar după 3-4 săptămâni din momentul fecundării ovulului.

| DinteDeVultur a răspuns:

Cred ca ai cancer