| jasmine11 a întrebat:

simt ca nu mai pot, ne-am desp inainte, pentru ca el vroia sa mearga la discoteca, si i-am zis ca e un egosist si numai la el se gandeste numai la el, si la sent mele nu se gandeste deloc, si ca si-a batut numai joc de mine, si mi-a inchis, si nu l-am mai sunat, nu mai suport incep sa innebunesc, ca il iubesc enorm de mult, s cand ma gandesc ca si-a batut joc de mine, imi vine sa ma razbun pe el, sa ma tina minte toata viata lui, dar nu pot sa ii fac rau, si il iubesc, nu mai stiu ce sa fac? tot plang in continu si nu ma pot opri. nu mai pot. va rog ajutati-ma

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mai bine ia-ti ramas bun acum, nu continua asa pentru ca niciodata nu o sa-l dezobisnuiesti de felul lui de a fi si sfatul meu: iubeste pe cineva care crezi ca merita iubit, nu pune suflet in toate.

| lovethebest a răspuns:

In primul rand gandeste-te ca nu este singurul baiat de pe planeta.si fii realista, daca te iubea isi mai batea atat joc de tine?! nu cred. stiu ca-l iubesti si ca ti-e greu.dar presupun ca te iubesti si pe tine.asa ca gandeste-te mai mult la tine!

| Roxxanaaaa a răspuns:

Probail ca nu a vrut sa mearga la discoteca pentru ca nu a mai fost niciodata sh ii e putin cam teama... sau nu il lasa parinti sh ii e frica sa iti spuna pentru ca o sa razi de el. fi mai intelegatoare, mai calma, sh bineinteles ca se gandeste la tine, nu dor la el. ca daca nu o facea nu ar mai fi fost cu tine de la inceput
sper ca te-am ajutat. bafta in continuare