| Neviii a întrebat:

Buna Tpu.Simt nevoie sa vorbesc cu cineva si in momentul de fata chiar nu am cu cine. Tin sa mentionez ca am 17 ani neimpliniti..in august voi implini..si baiatul pe care il iubesc si cu care sunt de 3 luni. mi-a cerut sa facem dragoste. e genul de baiat care nu asteapta dupa o fata. da a asteptat si prin multe chestii mi-a demonstrat ca ma iubeste, in fine..ideea e ca ieri seara si in aceasta seara am incercat, nu am mers pentru ca eu eram extrem de strasata ma gandeam la tot felul de lucruri ca de exemplu ..ca o sa ma lase ..sau ca nu e varsta potrivita sau chestii de genu... el voia sa faca lucrurile foarte incet sa nu ma doara si cand ma durea se oprea deci a fost ok s-acomportat foarte frumos. dar ma simt frustrata simt ca pierd chestia asta..stiu ca se tot spune ca sa fi pregatit. dar cum vine asta, sa iti doresti tu ..eu nu o sa imi doresc treaba asta pentru ca nu am nevoie deci e aiurea, ma simtca naiba sunt atat de frustrata de ..nu inteleg, nu e cum vreau eu, adica preludiu. a ca lipsit.problema e ca eu rar ma las dusa de val sa spun. si vorbeam in timp ce incercam si nu stiu nu mi se pare ok. ajutati-ma va rog sunt absolut disperata!

Răspuns Câştigător
| Ager a răspuns:

în primul rând bunăseara. Deși nu sunt un doctor psiholog ori ceva de genul, doresc totuși să-ți dau câteva sfaturi.
1. Ai spus despre acel băiat că nu e genul care așteaptă după o fată. De aici se vede clar intenția lui: să aibă cât mai repede relații sexuale, indiferent cu cine ar fi. Nu-l cunosc, dar e băiatul tipic. Dacă chiar dorește să fiți împreună mult timp, ar fi dispus să aștepte și "1 an". Sper că mă înțelegi la ce mă refer: dacă el ține cu adeăvrat la tine nu va face presiuni pentru a întreține relații sexuale
2. ești virgină (te rog să-mi spui adevăul)? Dacă da, ai grijă că ceea ce pierzi acum e pierdut odată pentru totdeauna... Din câte am auzit până acum, fetele ajung chiar la depresie dacă sunt "abandonate" după ce au întreținut relații sexuale pentru prima dată. (prima dată pentru ea).
3. Deși mulți spun că vârsta potrivită e cu mult sub 18 ani, eu te-aș sfătui să mai aștepți, măcar 1 an... dacă reușești chiar 2. Astfel te vei mai maturiza și vei vedea cu totul alfel viața.
4. 5. 6. 7. 8. etc. pentru a vorbi mai multe ai adresa mea de yahoo : ciuhandavid@yahoo.com (messenger ori mail).

2 răspunsuri:
| Vrajitor a răspuns:

Buna, Ma numesc Bobocel ^_^, si da vine de la un boboc de trandafir laughing.
In primul rand tu nu esti pregatita sa faci asta e clar dupa spusele tale. Iar el nu e genu sa aiba o relatie serioasa, deci daca faci asta vei regreta aoleu...
Te las, plec la plaja, lasa-mi un mesaj cu ce hotarare ai luat :* sunt curios, ciauu

| CiprianTPU a răspuns:

Ai 17 ani, eu am 25, deschide bine ochii si asculta-ma! Inceteaza cu sexul, nu este varsta potrivita, mai ales ca tu nu esti pregatita din cate ai povestit. Si daca el nu asteapta dupa o fata sa caute pe alta! Vrei sa stii daca exista riscul sa ramai insarcinata? Da exista chiar si cu prezervativ, primul contact este mai greu, tu fiind virgina, esti cam greu de penetrat iar prezervativul se poate rupe. Prezervativele nu sunt chiar atat de sigure precum credeti voi! Intotdeauna exista un risc daca partenerul nu stie ce face. Din cand in cand trebuie verificat ca totul este in regula, e la locul lui, e intact, lucruri de genul asta. Dar el daca este inca un copil, nu vrea nimic altceva decat placere si uita de chestiile astea. Ai grija ce faci cu adolescenta ta si ai grija pe mana cui te lasi. Inca esti tanara iar o sarcina la 17 ani pur si simplu iti distruge viata, ti-o da peste cap.