Ma bucur ca te-am ajutat
Mai bine suferi acum decat mai tarziu cand sentimentele tale au fi fost si mai profunde de atat
Un sfat:
1. Scrii un roman despre toata povestea asta.
2. Te imbogatesti.
3. Ii cumperi prietenului tau o zgarda cu elecrosocuri
4?
5. PROFIT!
Of.of.off...
Acum eu nu stiu insa din cate am inteles si din cata experienta am eu mie mi se pare ca prima oara ti-a cerut sa fii prietena lui doar pentru ca s`a despartit de cea cu care era si dorea s`o faca geloasa fiind cu tine
Apoi cred ca iar au inceput sa vorbeasca si de aceea era mai distant cu tine
Alta explicatie nu cred ca exista
Sa stii ca chiar daca iubesti mult o persoana nu trebuie sa te lasi atat de usor si aici vreau sa spun ca daca acum va`ti desparti din nou si el ti-ar cere sa va reimpacati tu i`ai sari in brate(si el stie asta
Inteleg cum te simti pentru ca si eu am trecut o data prin asta insa eu nu m`am lasat calcata in picioare:eu nu sunt hotel ca sa vii si sa pleci cand vrei
Ca fata ar trebui sa ai putina mandrie si sa nu te lasi atat de usor
Pai s-a despartit de acea fata pentru mine, deci el numai simte nimic pentru ea. Fata aceea are prieten.
Multumesc mult. Am ascultat sfatul tau si m-am despartit de el pentru ca asa este cel mai bine; Sufar foarte mult intr-adevar. Numai ca e mai bine asa!
Ma bucur ca te-am ajutat
Mai bine suferi acum decat mai tarziu cand sentimentele tale au fi fost si mai profunde de atat
Uneori baietii sunt greu de inteles
Eu ma spus asta deoarece si eu am avut parte de un caz asemanator
Sunt 50% sanse sa se fi despartit de ea pentru ca te iubeste pe tine si sunt 50%sanse sa se fi reintors la tine deoarece acea fata la respins deoarece e cu alt baiat
Sunt o multime de variante care mi-ar trece prin minte sa le scriu insa daca vrei sa afli raspunsul exact intreaba-l pe el
Stiu, stiu ca e greu insa noi nu avem de unde sti de ce e el distant
Curiozitațibărbați întreabă: