Georgiana, in primul rand e bine sa intelegi ca aici nimeni nu te poate ajuta in astfel de situatii, ci tu e de dorit sa iti porti de grija sa nu ajungi in situatii pe care sa le regreti!
Daca acel contact a fost unul neprotejat e posibil sa fii insarcinata, chiar daca ti-a venit menstruatia, deoarece spui ca a doua luna ti-a venit mai putin; dar acum, fara sa te minti, adu-ti aminte daca menstra de a doua luna de dupa avea o culoare anormala;
Sfat pe viitor: intai informeaza-te si apoi apuca-te sa faci ceva;
Si gandeste-te si constientizeaza ca in cazul unei sarcini nedorite, doar tu ai cel mai mult de suferit si doar tie iti raman sechelele in cazul unui avort; in general baietii nu fac decat sa iti dea bani pentru un avort, nepunand in balanta dorinta ta de a-l pastra sau nu sau faptul ca fata ar putea ramane sterila pe viata!
Nu vreau sa te sperii pentru ceea ce ti-am zis, dar e bine sa gandesti realist, iar, desi e greu de acceptat, eu aici am transpus o realitate crunta.
Ca sa te linistesti, mergi la farmacie cu 20 lei la tine si cumpara un test de sarcina sure check (e printre cele mai bune) pe care sa-l faci (dupa ce citesti prospectul), dar sfatul meu este sa-l faci dimineata cu prima urina, desi pe prospect scrie ca il poti face oricand.
Inca ceva: o sarcina nu vine intotdeauna cu gretusi si varsaturi sau alte simptome; doar o mica parte dintre femei o patesc inca din primele luni de sarcina; in orice caz, majoritatea nu au astfel de somptome; altfel cum iti explici ca unele constata ca sunt insarcinate abia cand vad ca au burta mare?
Daca e totul in regula dupa test, sa nu uiti ceea ce ai patit acum si sa ai grija pe viitor;
Si nu merge pe principiul ca iubitul tau e diferit fata de altii; pana nu primesti dovada ferma nu ai de unde sa stii! Ceea ce ti-am zis eu aici, era bine daca discutai cu mama ta; e cel mai in masura si e cel mai indicat sa te sfatuiasca in astfel de probleme!
Ai grija de tine!
Da multumesc foarte mult dar faza e ca mama mea mi-a zis ca nu are cum sa fiu insarcinata si mi multe persoane mi-au zis mi-am facut test de sarcina de ala la 4-5 lei ala mi-a trecut prin minte sa-mi-l iau de la farmacie dar nu am greturi diminteata, pofte, nu m-am ingrasat dar eu de obicei mancanc mult shaorma si pizza m-am ingrasat putin in ultima luna dar am mancat si mult. dar nu a ejacuat in mine am facut neprotejat sia facut laba* si dupa aia iesit asta e ciudat eu cred ca am o sarcina imaginara... infine o sa ati urmez sfatul multumesc foarte mult...
Si inca ceva am facut testul de sarcina de ala la 5-6 leisi au iesit amandoua negativa dat alteprietene mi-au zis ca alea nu sunt prea buna dar nu stiu ce sa zic adica nu a ejacuat in mine a sarit de pe mine sia facut 4-5 secunde l**A si dupa i-a iesit spermatozoizi imi este teama oare sunt insarcinata?